Koper ensemble

Onze koper ensembles

Koper ensemble

Het vermogen om zich aan te passen aan verschillende locaties en gelegenheden getuigt van hun veelzijdigheid en professionaliteit. Het feit dat ze al meer dan 25 jaar samen spelen, draagt ongetwijfeld bij aan de cohesie en het samenspel van de groep. Het lijkt erop dat ze echt een speciale band hebben opgebouwd, zowel muzikaal als persoonlijk. Het is inspirerend om te zien hoe ze zowel klassieke als hedendaagse muziekstukken kunnen interpreteren en hun publiek kunnen betoveren, of het nu in een intieme kerk is of tijdens een bruisende receptie.

Koper ensemble

U bent op zoek naar een imposante openingsact voor een groot feest, congres of productpresentatie. Veel bekende openingsacts heeft u al eerder in uw programma’s verwerkt en u wilt nu met iets werkelijk origineels komen. Bovendien moet de door u bedachte opening het evenement de allure geven van een koninklijke entree. Het moet overdonderen, maar ook stijlvol zijn. Er moet iets te zien zijn, maar vooral ook te horen. Het moet spannend zijn en kernachtig. Kortom: het moet op alle fronten spetteren.

Misschien had u het uiteindelijk zelf wel bedacht maar om u de tijd en moeite te besparen hebben wij alvast voor u de ultieme openingsact ontwikkeld. Een unieke, glorieuze blazersact. Zes of acht heren in lange zwarte lederen jassen, met imposant klinkende trompetten en trombones, verzorgen voor u en uw gasten een absolute top-entree, waarover nog lang zal worden nagesproken.

Koper ensemble

Dit ensemble heeft een rijke muzikale geschiedenis, van carnavalsmissen tot begrafenissen. Ze zijn flexibel in hun repertoire en voegen soms een slagwerker toe voor extra dynamiek. Het rouleren van de bezetting geeft anderen de kans om mee te doen, waardoor het ensemble blijft groeien.

Meer informatie

Meteen boeken?