Muzikale entertainment

Onze muzikale entertainment

De Foute lopende Fanfare

Stap in de wereld van de Foute lopende Fanfare, waar chaos regeert, lachen gegarandeerd is, en geen optreden verloopt zoals gepland! Deze unieke fanfare blaast niet alleen op instrumenten, maar ook op je lachspieren. Bereid je voor op een hilarische mix van muziek, theater en onverwachte wendingen. Laat je verrassen door de knotsgekke capriolen en geniet van een avond vol humor en spektakel!

Lopende DJ Fanfare

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met de Lopen DJ Fanfare! Met onze unieke combinatie van een fanfare en drie DJ’s onder leiding van de tambour-maître die de boks tilt, brengen wij een ongekend spektakel naar jouw evenement. Van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, wij draaien alle soorten muziek op verzoek! Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest of bruiloft, onze energieke fanfare zet de tent op zijn kop en laat geen feestganger stilstaan. Ervaar de sensatie van de Lopen DJ Fanfare en laat het dak eraf gaan en is de meest unieke groep in zijn soort!

Muzikale entertainment

Een zangeres, vergezeld van een rijdend model Volkswagenbus waar het geluid uit stroomt! Met haar prachtige stem, zo puur als goud, brengt ze een unieke ervaring van mobiel entertainment naar jouw evenement. Of het nu een intiem feest, een bruiloft of een straatfestival is, onze zangeres laat haar stem weerklinken terwijl ze door de menigte beweegt. Boek vandaag nog en laat je gasten verrassen door onze rijdende Volkswagenbus en de prachtige klanken van onze zangeres!

Muzikale entertainment

Ervaar de tijdloze klasse van ons viool- en accordeonduo, een buitengewoon vriendelijk duo dat zich soepel aanpast aan elk evenement! Ons duo weet altijd precies de juiste snaar te raken. Met een klant- en publieksgerichte aanpak brengen zij een vleugje elegantie en verfijning naar elke gelegenheid. Laat je verrassen door onze meesterlijke vertolkingen van klassieke muziek en geniet van een betoverende sfeer die je gasten nog lang zullen herinneren!

Muzikale entertainment

Stap in de wereld van een muzikale avonturier op twee wielen – een fietsende zanger die niet alleen zijn stem, maar ook zijn talent op trompet en saxofoon laat horen. Met een veelzijdig repertoire en een scherp oog voor het publiek, creëert hij een onvergetelijke ervaring voor elk evenement. Laat je verrassen en verleiden door zijn meeslepende optredens vol passie en interactie!

Muzikale entertainment

Hier is ons onvergetelijke trio: saxofoon, banjo en tuba. Met een focus op theater en natuurlijk muziek, zijn zij meesters in het creëren van fijne sferen en het inspelen op de gebeurtenissen om hen heen. Perfect geschikt voor markten en winkelcentra, weten zij het publiek te boeien met hun unieke geluid en levendige interacties. Laat je meevoeren met hun melodieën en ontdek ons trio op jouw evenement!

Muzikale entertainment

Laat je meevoeren door het Vliegeniers Duo: een unieke combinatie van slagwerk en gitaar! Met hun meeslepende optredens brengen ze entertainment tot het hoogste niveau, waarbij ze elk publiek weten te raken. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement of festival, dit duo staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Overal te boeken, zijn ze klaar om jouw evenement tot nieuwe hoogten te brengen. Boek vandaag nog het Vliegeniers Duo en laat je gasten wegdromen op de klanken van hun theatrale muziek!

Muzikale mannen op keybord en tenorsaxofoon

Geniet van een onvergetelijke getalenteerde mannen op tenorsaxofoon en keyboard, compleet met zang! Stap terug in de tijd terwijl we alle hits van weleer laten herleven. Je hebt ons misschien al gezien in 2024 op de weekmarkt in Zierikzee, waar MACentertainment regelmatig te gast is en voor de perfecte muzikale sfeer zorgt voor zowel de marktlieden als het publiek. Sluit je aan bij ons voor een bruisende mix van nostalgie en entertainment!

Muzikale entertainment

Maak je feest compleet met onze fantastische DJ Man! Naast het verzorgen van geweldige muziek en entertainment, zorgt hij ook voor plezier voor de kleintjes met zijn ballonnenkunsten. En dames, wees voorbereid, want hij staat klaar om een dansje te wagen met de moeders en zorgt zo voor een onvergetelijke sfeer op jouw evenement. Met zijn sprankelende persoonlijkheid en leuke uitstraling weet hij elk feest naar een hoger niveau te tillen. Boek vandaag nog onze DJ Man en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Zeer geschikt voor de weekmarkt bij u in het dorp?

Muzikale entertainment

Hier onze ervaren accordeonist! Van Duitse krakers tot hartverwarmende melodieën, zijn muziek brengt elke plek tot leven. Of het nu op bruisende markten, gezellige winkelcentra of intieme evenementen is, zijn accordeon brengt samen met zijn MP3 muziek een onvergetelijke sfeer. Boek me nu en geef je gelegenheid een vleugje authentieke charme!

Muzikale entertainment

Als een solo-artiest is hij altijd klaar om elk publiek te boeien. Met zijn gitaar muziek, trekt hij niet alleen de aandacht van voorbijgangers, maar creëert hij ook een onvergetelijke ervaring. Of het nu op straat is, bij een intiem feest of een bruisend evenement, zijn muziek brengt sfeer en emotie. Boek hem nu!

Zingende IJscoman

Ervaar de prachtige klanken van opera zoals nooit tevoren! Laat je betoveren door de krachtige stem van de zingende ijscoman, terwijl hij klassieke aria’s ten gehore brengt en gratis ijsjes uitdeelt. Een unieke combinatie van kunst en genot, waarbij de verfijnde klanken van de opera samenkomen met de zoete verleiding van ijs. Of het nu op straat is, in een park of op een evenement, zijn optredens zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Boek hem nu en laat je publiek smelten van verrukking!

Blikke Ricky

Maak kennis met Blikke Ricky, dé sensatie van entertainment! Met een onmiskenbare stijl en een ongeëvenaarde energie brengt hij leven in de brouwerij op markten, in winkelcentra, privéfeesten en verzorgingstehuizen. Zijn optredens zijn een mix van humor, muziek en interactie, waardoor elk evenement een feest wordt om nooit te vergeten. Met zijn grote bekendheid in Leiden is hij de perfecte keuze om jouw gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Boek hem nu en laat je publiek versteld staan van mijn ongeëvenaarde entertainment!

Stille Fanfare

Met elegantie en mysterie marcheren ze voorbij, zonder een noot te spelen. Onder leiding van de Markies-Generaal ontregelen ze elk publiek op festivals, evenementen en bijeenkomsten. Van betoverende openingsacts tot verrassende speeches, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Boek hun nu voor een optreden dat nog lang zal nazinderen!”

Zingende piraat

Ahoy, landratten! Maak kennis met de zingende piraat die met zijn boot over de markt vaart, op zoek naar avontuur en vermaak! Stap aan boord van zijn kindertheaterschip en laat je meevoeren op een reis vol energieke zang en geweldig gitaarspel. Met zijn aanstekelijke liedjes en interactieve optredens weet hij jong en oud te betoveren. Boek de zingende piraat nu voor een onvergetelijk maritiem avontuur op jouw evenement!

Muzikale entertainment

Ontdek het beste showcorps van het dorp Lutkewierum, bekend van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade! Het showcorps, met een geweldige tamboermaitre die geen noot raakt, levert topentertainment van wereldklasse. Met hun indrukwekkende programma voor taptoes, brengen zij een onvergetelijk spektakel naar jouw evenement. Boek hun nu en ervaar de magie van ons showcorps! 

Fietsende fanfare

Maak je klaar voor een onvergetelijk spektakel met de Fietsende fanfare! Wanneer dit dolkomische gezelschap op hun 4 meter lange, zespersoons tandem verschijnt, staat het publiek versteld. Terwijl ze al fietsend aanstekelijke, vrolijke muziek spelen, zorgen ze voor een lach op vele gezichten. Maar dat is nog niet alles! Plotseling stoppen ze en stappen ze af voor een onnavolgbare taptoe, hilarische balletact of absurde slapstick vol acrobatische toeren. Met zelfspot en verrassende wendingen weten ze het publiek keer op keer te betoveren.

Dit fietsorkest heeft al jarenlang succes op straattheaterfestivals, optochten, openluchtfeesten en zelfs bij de opening van wegen en fietspaden, zowel in binnen- als buitenland. Boek het Fietsorkest nu en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Zingende bij

Maak kennis met de “Zingende bij” – een unieke toevoeging aan elk evenement! Met interactieve optredens betrekt hij het publiek bij zijn muziek, of het nu in winkelcentra, op markten of bedrijfsfeesten is. Laat je betoveren door zijn zoete melodieën en laat de “Zingende bij” je evenement tot leven brengen!

Muzikale entertainment

Deze muzikale act is een hilarische mobiele act die Europa’s festivals al tien jaar op zijn kop zet. Deze kleurrijke brassband transformeert bekende hardrocknummers in onverwachte ervaringen. Van KISS tot Queen, ze brengen een unieke twist naar elk optreden. Bereid je voor op een onvoorspelbaar spektakel waarbij het publiek wordt uitgenodigd tot interactie en verbazing.

De Banjomen

Of het nu een braderie, jaarmarkt, weekmarkt, winkelcentrum, straatfestival of welke gelegenheid dan ook is, straatartiest de Banjoman weet altijd een feestelijke sfeer te creëren.

Op zijn paard rijdt hij rond en laat zijn publiek versteld staan! Met zijn heerlijke countrymuziek en geweldige Nederlandstalige meezingers weet hij op ludieke wijze iedereen te vermaken.

Gekleurt duo

Het kleurrijke duo, bestaande uit viool en gitaar! Perfect geschikt voor levendige markten en bruisende winkelcentra. Met hun unieke combinatie van klanken creëren ze een levendige en aantrekkelijke atmosfeer, die de perfecte aanvulling vormt op elke winkelervaring. Geniet van de muzikale veelzijdigheid terwijl je je door de markt beweegt of winkelt. Een onvergetelijke toevoeging aan jouw evenement!

Bakfiets zanger

Ervaar de unieke charme van onze bakfiets zanger, die met zijn mobiele podium het evenemententerrein verkent en waar de sfeer zich ontvouwt, zijn betoverende stem laat horen. Een ware meester in het creëren van gezelligheid en verbinding, betovert hij zijn publiek met zijn geweldige zangkunsten. Laat je meevoeren op een muzikale reis vol verrassingen en geniet van de onvergetelijke momenten die hij met zijn muziek creëert!

Mobiele pianist

Maak kennis met onze mobiele pianist, de meester van de bewegende melodieën! Met zijn piano op wielen verkent hij elke hoek van het evenemententerrein, waar hij de lucht vult met de mooiste hits van dit moment. Van de nieuwste topnummers tot tijdloze klassiekers, zijn muziek brengt een magische sfeer waar mensen samenkomen. Mis deze unieke ervaring niet en laat je betoveren door de betoverende klanken van onze mobiele pianist!

Rock & Roll trio

Dat klinkt als een ontzettend leuk en spontaan avontuur! Het idee van een rock-‘n-roll trio dat de stad binnenrijdt, hun improvisatieve podium opzet en lekker gaat jammen tot de politie komt, voegt een element van opwinding en rebelsheid toe aan de muziekscene. Het is iets wat een buzz kan creëren en overal waar ze gaan mensen kan aantrekken. Ik wed dat mensen het geweldig vinden om de spanning te voelen van het bijwonen van een van hun optredens en deel uit te maken van iets spontaans en unieks. Hun Amerikaase wagen is het podium!

Trio vol humor

Op zoek naar een dosis humor en een flinke portie energie op jouw evenement? Ontmoet ons humorvolle trio, waarbij een optreden nooit te serieus wordt genomen en er altijd ruimte is voor een goede grap! Met een aanstekelijke energie brengen we een lach op ieders gezicht, terwijl we toch zorgen voor topkwaliteit entertainment. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, ons trio staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Boek ons nu en laat je betoveren door onze humor, energie en muzikale talenten!

Karrewiets

Karrewiets,… de zanger in zijn mobiele wagen die rondrijdt op zoek naar avontuur en muziek. Van bruisende foodtruck-feesten tot levendige winkelcentra en gezellige braderieën, Karrewiets brengt zijn aanstekelijke energie en meeslepende muziek waar het publiek is. Laat je verrassen door zijn unieke optredens en geniet van de onvergetelijke momenten die hij creëert waar hij ook gaat en staat!

Meer informatie

Meteen boeken?