Charles Dickens koren

Onze Charles Dickens koren

Charles Dickens koor

Betreed de betoverende wereld van het Charles Dickens koor! Stap terug in de tijd en laat je meevoeren door de prachtige klanken van dit sfeervolle koor, gehuld in de meest schitterende kleding uit de Victoriaanse tijd. Met hun adembenemende optredens brengen ze de magie van het verleden tot leven, recht voor jouw ogen. En waar beter om deze tijdloze charme te ervaren dan in jouw lokale winkelcentrum?  Ontdek de harmonieuze melodieën, de elegante kostuums en de onvergetelijke sfeer van het Charles Dickens koor, alleen in jouw buurt!

Charles Dickens koor

Laat je betoveren door de prachtige klanken van klassieke kerstmuziek, uitgevoerd door dit elegante sextet. Gehuld in de meest sfeervolle en mooie kleding, nemen ze je mee op een reis terug in de tijd naar de tijd van Charles Dickens. Kom en geniet van hun adembenemende optredens, vol warmte en nostalgie, recht in het hart van jouw lokale winkelcentrum. Mis dit magische spektakel niet en beleef de betovering van de feestdagen met het Charles Dickens koor! 

Charles Dickens koor

Reis terug in de tijd naar het een Dickens event en in dit geval was dit in Vlaardingen, waar het hartverwarmende Charles Dickens koor aanwezig was. Luister naar het filmpje en laat je ontroeren door de pure schoonheid van hun stemmen. Voeg een vleugje nostalgische charme toe aan elk evenement met deze betoverende optredens!

Charles Dickens koor

Het Charles Dickens koor, waar mannen en vrouwen verenigd zijn in harmonie en magie! Van sfeervolle optredens buiten tot intieme concerten binnen, laat je meevoeren door hun adembenemende klanken. Ontdek het brede repertoire van klassieke kerstmuziek en meer, en geniet van een onvergetelijke ervaring in jouw lokale winkelcentrum. Ervaar de charme van de feestdagen met Charles Dickens Events en laat je hart verwarmen door de tijdloze melodieën van het seizoen!”

Charles Dickens koor

Laat je betoveren door de prachtige arrangementen en meerstemmige zang van ons ensemble! Gehuld in de meest schitterende kleding, brengen wij een vleugje elegantie naar alle evenementen in heel Nederland. Of het nu gaat om een feest, festival of zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring die bij blijft. Laat ons je meenemen op een reis vol harmonie en schoonheid, waar onze stemmen en stijl jouw evenement doen schitteren!”

Charles Dickens kwartet

Betreed de betoverende wereld van het Charles Dickens kwartet, waar twee dames en twee heren samen een harmonieus geheel vormen! Laat je betoveren door hun prachtige vierstemmige zang tijdens intieme optredens, perfect voor bedrijfsfeesten waar de sfeer warm en uitnodigend is. Ontdek de charme van samenwerken met deze fijne, professionele mensen, die elke gelegenheid verrijken met hun muzikaliteit en warmte. Ervaar de magie van het Charles Dickens kwartet en voeg een vleugje elegantie toe aan jouw volgende evenement!

Charles Dickens koor

Ontdek de magie van het Charles Dickens koor, waar de elegantie van meer dames dan heren samenkomt in harmonie! Deze fijne zanggroep betovert met een breed repertoire, waardoor elk optreden een unieke ervaring wordt. Laat je betoveren door hun prachtige klanken en geniet van een onvergetelijke muzikale reis vol charme en schoonheid.

Charles Dickens koor

Stap terug in de tijd en betreed de sfeervolle wereld van het Dickens koor, gehuld in prachtige kleding in Charles Dickens stijl! Laat je meevoeren door de betoverende klanken van hun mooie arrangementen. Altijd garant voor succes, brengt dit koor een vleugje historische elegantie naar elk evenement.

Charles Dickens koor

Ontdek de optredens van het Charles Dickens koor, die een warme sfeer brengen naar diverse locaties, waaronder winkelcentra, bedrijfsfeesten, Dickens events en kerstmarkten. Laat je onderdompelen in de tijdloze klanken en de historische charme die dit ensemble met zich meebrengt. Of je nu op zoek bent naar een vleugje nostalgie tijdens het winkelen, een bijzondere toevoeging aan je bedrijfsevenement, of een betoverende ambiance op een kerstmarkt, het Charles Dickens koor staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Charles Dickens koor

Het Charles Dickens koor, bestaande uit alleen dames, dat elk evenement verrijkt met prachtige muziek en goede arrangementen. Laat je meevoeren op een reis van nostalgie en charme, terwijl deze getalenteerde groep een vleugje elegantie toevoegt aan jouw speciale gelegenheid. Met hun veelzijdigheid en meeslepende muziek is het Charles Dickens koor de perfecte keuze voor elk event.

Meer informatie

Meteen boeken?