Popkoren

Onze popkoren

Popkoor

Dit popkoor is een gemengd koor met rond de tachtig leden. Naast een heel afwisselend en verrassend repertoire, staat plezier in het zingen voorop! En dat is ook te merken tijdens onze optredens: van elk optreden maken we een feestje! Het repertoire bestaat uit populaire Engels- en Nederlandstalige liedjes

Popkoor

Dit koor, opgericht in 2008, telt zo’n 45 enthousiaste leden. Met een repertoire van eigenzinnige covers van popmuziek, heeft het koor opgetreden van Paradiso Amsterdam tot Haarlem, van het Westland tot het Paard in Den Haag, en op talloze locaties in Scheveningen. Het koor is tevens de initiatiefnemer van het grootste korenfestival van Den Haag, genaamd ‘Terug naar de Kust’

Popkoor

Dit leuke Popkoor werd opgericht in 2017 door een groep enthousiaste dames en heren. Onder leiding van koorcoach Edith zingen ze de leukste nummers van de jaren 60 tot nu, met een breed en veelzijdig repertoire. De aanpak is laagdrempelig, zonder de noodzaak van jarenlange zangervaring of het kunnen lezen van noten.

Het koor treedt jaarlijks op tijdens het Alphens Korenfestival en was te zien op evenementen zoals de jaarmarkt in Castellum (Alphen a/d Rijn), de kerstmarkt van Zorgboerderij Valkendam en het Rotterdams Korenfestival. 

Popkoor

Dit Popkoor is een enthousiast en swingend koor bestaande uit maximaal 60 stemmen, mannen en vrouwen. Ze zingen meerstemmig (alt, mezzo, sopraan, tenor en bas) nummers uit vooral de hedendaagse Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek, variërend van de jaren 80 tot en met ‘10. Diverse genres komen aan bod, soms met een vleugje jazz, gospel, house of rock. Hun diversiteit komt ook tot uiting in de verschillende manieren waarop ze optreden, van gebruik van muziekbanden en piano-ondersteuning tot a capella zang en bijpassende choreografieën.

Het doel is om samen met veel plezier te zingen!

Popkoor

Met volle overtuiging tonen we ons kunnen, niet alleen door te zingen maar ook door emoties in de muziek te leggen. Een overtuigende performance is voor ons net zo belangrijk als goede zangkwaliteit. Choreografie speelt een belangrijke rol bij onze optredens, waarbij we een verhaal willen vertellen aan ons publiek. Naast al onze serieuze inspanningen voor de optredens, is ons koor ook een plek waar we elkaar ontmoeten en plezier maken. Dat maakt zingen pas echt leuk

Popkoor

Dit koor is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een popkoor met zo’n 60 leden. Naast streven naar een geweldige performance staat gezelligheid hoog in het vaandel. Het repertoire richt zich vooral op rock- en popmuziek van nu, met nummers van artiesten zoals Within Temptation, Adele, Lady Antebellum, Pink en Metallica. Zeker een aanrader tijdens uw event!

Popkoor

Popkoor

Dit Popkoor biedt op maat gemaakte betaalde optredens aan, variërend van één tot drie sets van 30 à 45 minuten per set. Het koor beschikt over eigen geluidsapparatuur en technici. Als u voor de stroom zorgt en een kopje koffie voor de koorleden, nemen wij de rest voor onze rekening. We stemmen het repertoire graag af op uw wensen in overleg.

Voor situaties waarin een optreden van het volledige 55-koppige koor te groot is, bieden we ook een kleiner koor aan op aanvraag.

Popkoor

Dit popkoor bestaat uit ambitieuze leden die genieten van samen muziek maken. Ze hebben al tal van leuke en bijzondere ervaringen opgedaan. Zo hebben ze deelgenomen aan het BALK-festival, opgetreden tijdens Parkpop met ‘The Baseballs’, schitterden ze tijdens het kerstgaladiner in Kasteel De Wittenburg, namen ze een eigen CD op en behaalden ze zelfs de eerste prijs tijdens Korenslag Bollenstreek in Noordwijk!

Meer informatie

Meteen boeken?