Marchingband

Onze marchingbands

Marchingband

Deze muziekvereniging heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt en is nu een bekende en geliefde muziekvereniging in heel Nederland. Met een uitgebreid scala aan instrumenten, variërend van slagwerk zoals snare drums, bass drum, bekkens en lyra, tot koperblazers zoals trompetten, bugels, saxofoons, tuba’s/eufoniums, trombones en sousafoons, bieden ze een rijk en gevarieerd geluid. Deze diversiteit stelt hen in staat om een breed repertoire te spelen, van traditionele marsmuziek tot moderne harmonieën.

Een opvallende verandering die de vereniging heeft ondergaan, is de professionele uitstraling die ze hebben aangenomen. Sinds 5 mei 2015 dragen de leden moderne uniformen, ontworpen door George Pisa, bestaande uit elegante zwarte pantalons met rode biezen, rode uniformjassen en stijlvolle platte petten. Deze uniformen geven niet alleen een gevoel van trots en eenheid onder de leden, maar zorgen ook voor een visueel indrukwekkende aanwezigheid tijdens optredens en evenementen.

Hun optredens brengen niet alleen vreugde en entertainment naar vele organisaties, maar dienen ook als een bron van inspiratie voor aspirant-muzikanten en liefhebbers van deze muziek.

Marchingband

Deze Show- & Marchingband is een levendige en gepassioneerde groep van slagwerkers en blazers, die met trots optredens verzorgt zowel binnen als buiten de landsgrenzen. Ze zijn een vertrouwd gezicht bij diverse evenementen, variërend van kleurrijke bloemencorso’s tot indrukwekkende taptoe’s en gezellige avondvierdaagsen. Daarnaast voegen ze een vleugje muzikale magie toe aan carnavalsoptochten, waarbij ze de straten laten bruisen met hun opzwepende klanken.

Met hun herkenbare repertoire, eigentijdse uniformen en verrassende (straat)shows laten ze zien dat de charme van spelen in een muziekkorps nog altijd springlevend is. Hun optredens zijn een feest voor het oog en oor, en ze weten telkens weer het publiek te betoveren met hun energieke uitvoeringen. Of het nu gaat om het marcheren in perfecte formatie of het neerzetten van een spectaculaire straatshow, bij deze Show- & Marchingband staat passie voor muziek en entertainment centraal.

Marchingband

Maak je klaar voor onze nieuwste sensatie: “Partners in Crime”! Tijdens taptoes betoveren zij het publiek met een spannende show vol bekende melodieën, doordrenkt met een ondeugend tintje. Laat je meevoeren door tijdloze favorieten zoals het “Theme from the Godfather” en “Robin Hood”, en laat je verrassen door opzwepende hits als “The Race” en “Freed from Desire”.

Boek en ontdek de sensatie van deze Show- & Marchingband!

Marchingband

Met een rijke geschiedenis van eigenzinnige uniformen en zorgvuldig gekozen muziek, zijn zij een ware blikvanger in de wereld van showkorpsen. Met ongeveer 30 leden brengen ze bij elk optreden een uniek charisma tot leven.

Bij dit showcorps draait alles om passie voor muziek. Of het nu gaat om reguliere hits of speciaal gecomponeerde stukken, de muziekkeuze is altijd doordrenkt van zorgvuldigheid. De shows betoveren het publiek met adembenemende choreografieën.

Of het nu plaatselijk is of ver daarbuiten is, dit showcorps is altijd een graag geziene gast. De toegewijde leden zetten zich volledig in om elk optreden tot een onvergetelijke ervaring te maken. Van bruisende optochten tot betoverende shows, dit showcorps staat garant voor topentertainment.

Marchingband

In 2021 presenteerden deze muziekvereniging vol trots hun nieuwste show, die draait om het gevoel van samen zijn, vriendschap en de gezelligheid van een typisch Nederlandse kroeg. Terwijl je met vrienden de grootste kroeg van Nederland binnenloopt, worden jullie begroet door de vertrouwde klanken van de grootste Nederlandse hits.Hun show belooft een uitdaging te zijn voor de huidige muzikanten en een feest voor het publiek.

Laat je meeslepen door de bekende melodieën, geniet, zing en neurie gezellig mee terwijl we je meenemen op een muzikale reis vol vriendschap en plezier.

Percussion ensemble

Deze slagwerkgroep bestaat uit getalenteerde muzikanten die een passie hebben voor percussie. Ze bespelen een breed scala aan percussie-instrumenten, waaronder snaredrums, tenor, bassdrums, cymbals, marimba’s, xylofoons, bells en andere melodische en ritmische instrumenten. Dit is aangevuld met muzikanten op drumset, synthesizers en electronische drums waardoor muzikaal alles mogelijk is.

De groep staat bekend om hun indrukwekkende optredens en hun vermogen om verschillende muziekstijlen te integreren in hun shows. Ze combineren ritme, choreografie en visuele effecten om een meeslepende en boeiende ervaring te creëren voor het publiek.

Ook nemen ze regelmatig deel aan wedstrijden en evenementen in de Indoor Percussion-wereld. Ze streven ernaar om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren en innovatieve shows te presenteren die het publiek verrassen en vermaken. Ze zijn daardoor een publiekslieveling en dat stimuleert de leden om hun passie voor percussie te blijven delen en verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Meteen boeken?