Draaiorgels

Onze draaiorgels

Groot draaiorgel

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met het grootste draaiorgel en dé draaiorgelman van Nederland! Niet alleen brengen we prachtige muziek ten gehore, maar we richten ons ook volledig op het publiek. Of het nu gaat om een bruisend evenement, een gezellige markt of een unieke bijeenkomst, ons draaiorgel en onze draaiorgelman zorgen voor een onvergetelijke sfeer en laten iedereen genieten! Boek ons vandaag nog voor een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten!

Pieten draaiorgel

Op zoek naar een betoverende toevoeging voor jouw Sinterklaasviering? Maak kennis met onze Pietendraaiorgel Man! Met zijn charmante kleine draaiorgel brengt hij de vrolijke klanken van Sinterklaasliedjes rechtstreeks naar de harten van kleine kinderen. Onze Pietendraaiorgel Man is niet alleen een meester in het draaien van muziek, maar ook in het betrekken van jonge feestgangers bij zijn optredens. Met interactieve liedjes en speelse deuntjes zorgt hij voor een magische ervaring die perfect past bij de verwachtingsvolle sfeer van het Sinterklaasfeest. Boek vandaag nog de Pietendraaiorgel Man voor een feestelijke en onvergetelijke ervaring voor de kleintjes!

Kerstmannen draaiorgel

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een kerstmarkt of een feestelijke bijeenkomst, onze vriendelijke Kerstman brengt niet alleen vreugde en warmte, maar ook de betoverende klanken van de feestdagen naar elk evenement. Met zijn hartverwarmende optredens en klantgerichte aanpak staat onze Kerstman garant voor een onvergetelijke ervaring voor alle gasten. Boek vandaag nog de Kerstman met zijn klein draaiorgel en laat de magie van Kerstmis tot leven komen op jouw evenement!

Charles Dickens draaiorgel

Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Charles Dickens met onze unieke Charles Dickens Draaiorgelman! Met zijn charmante kleine draaiorgel en eigen arrangementen neemt hij je mee op een reis door de tijd, rechtstreeks naar de sfeervolle kerstsferen van weleer. Of het nu gaat om een intiem feest, een kerstmarkt of een nostalgische bijeenkomst, onze Charles Dickens Draaiorgelman zorgt altijd voor een gepast feest in kerstsferen. Met zijn authentieke optredens en kenmerkende stijl brengt hij de magie van de feestdagen tot leven voor jouw gasten. Boek vandaag nog en creëer een onvergetelijke ervaring vol warmte en gezelligheid!

Pieten draaiorgel

Op zoek naar een vrolijke toevoeging voor jouw Sinterklaasintocht op de basisschool of ander evenement? Ontmoet onze Pietendraaiorgelman! Met zijn grote draaiorgel brengt hij de vrolijke klanken van Sinterklaasliedjes rechtstreeks naar de harten van jonge feestgangers. Als echte kindervriend betovert hij de schoolpleinen met zijn aanstekelijke muziek en sprankelende persoonlijkheid. Boek vandaag nog en laat de kinderen stralen op jouw schoolfeest met de Pietendraaiorgelman!

Meer informatie

Meteen boeken?