Zanger

Onze zangers

Zanger

Met meer dan 30 jaar ervaring is John Medley een veelgevraagde entertainer, feestzanger en presentator. Zijn expertise als entertainer en zanger maken hem uniek: hij kan alles. Of het nu gaat om het openen van een feest, optreden gedurende de avond of zorgen voor een spetterende afsluiting, John bouwt op elk moment een feestje.

John Medley beheerst een breed scala aan genres, van Nederlandstalige muziek tot popmuziek, en kan zelfs een avond presenteren. Hij is een ware allround artiest. Het liefst opent of sluit hij een feest af met een spectaculaire show.

Wil jij samen met John Medley een onvergetelijk feest neerzetten?

Zanger

Marco de Hollander, bekend als de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland”, weet met zijn oer-Hollandse repertoire overal waar hij optreedt een geweldige sfeer te creëren. Hits als “Dit wordt een avond”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht”, “Liefde in mn bol”, “Jij bent echt een vriend” en “Zomer” hebben zijn populariteit versterkt.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning, waarbij een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers het publiek op zijn kop zet. Als er een feestgarantie zou bestaan, dan geldt die voor een optreden van Marco de Hollander.

Zijn nieuwste album, “Liefde, Vriendschap en Muziek”, en zijn nieuwste single, “Zomer”, laten zien dat Marco de Hollander nog steeds vernieuwend is in zijn muziek. Met talloze singles in zijn repertoire behoort hij tot een van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

In 2023 bracht Marco de Hollander samen met de jubilerende vereniging Drum- & Showband Dice Musica uit Ter Aar een geweldig jubileumconcert ten gehore, waar hij de zaal plat zingt.

Zanger

Dit is een professionele muzikant die garant staat voor topkwaliteit. Zijn specialiteit ligt in het ten gehore brengen van countrymuziek, waarbij hij vooral de nadruk legt op de communicatie met het publiek. Zijn repertoire bestaat uit tijdloze songs die vrijwel iedereen herkent en graag meezingt, waardoor er een interactieve sfeer ontstaat tussen het publiek en de artiest. Maar ook de kinderen worden niet vergeten. Hij speelt uiteraard de bekende kinderliedjes, wat door de ouders zeer gewaardeerd wordt. Houd u van country muziek, hier is hij dan! Een aanrader!

Zanger

Hij heeft een speciale band met zijn publiek door interactie tijdens zijn optredens. Nederlandstalige muziek op markten en in winkelcentra kan een geweldige manier zijn om mensen te vermaken terwijl ze winkelen of rondlopen. Het zorgt voor een levendige sfeer en maakt de ervaring voor bezoekers nog specialer. Zanger Andre is een echte sfeermaker!

Zanger

Zanger Roeland is een artiest die een nostalgische sfeer creëert met zijn repertoire van oude Hollandse liedjes. Het feit dat hij zich richt op het publiek en vol energie optreedt, maakt zijn optredens waarschijnlijk heel meeslepend en vermakelijk. Oude Hollandse liedjes hebben vaak een speciale plaats in het hart van mensen en kunnen herinneringen oproepen aan vervlogen tijden. Zanger Roeland neemt zijn publiek mee op een muzikale reis door het verleden, en dat is iets waar velen van kunnen genieten

Dames trio

Hier kun je genieten van dit damestrio. Hoe dan ook, jong van geest en met een bijzondere samenstelling van contrabas, gitaar, klarinet en zang brengen ze een mix van covers en muziekstijlen ten gehore. Laat je meeslepen door pop, folk, blues, klezmer en filmmuziek van onder andere Madness, Sheryl Crow, The Godfather, Pinocchio, Dolly Parton en vele anderen.

Zanger

Onze zanger met een breed repertoire, perfect geschikt voor optredens in verzorgingshuizen. Met zijn warme stem en charmante interactie creëert hij een sfeer van gezelligheid en nostalgie. Van tijdloze klassiekers tot vrolijke meezingers, hij weet precies hoe hij het publiek kan betrekken en een glimlach op ieders gezicht kan toveren. Ervaar de magie van live muziek en geniet van een onvergetelijke middag vol mooie herinneringen en muzikale momenten!

Zanger

De zanger met zijn accordeon. Laat je meevoeren door prachtige liedjes die rechtstreeks uit het hart komen. De geluidsinstallatie in zijn meereizende aanhanger zorgt voor een onvergetelijke luisterervaring. Mis deze unieke combinatie van live muziek en moderne technologie niet!

Meer informatie

Meteen boeken?