Troubadour

Onze troubadours

Troubadour

Met zijn passie voor muziek en zijn vermogen om de juiste sfeer te creëren, is deze troubadour echt een waardevolle aanwinst voor uw event. Het feit dat hij zijn muzikale talenten kan aanpassen aan verschillende gelegenheden en publiek, getuigt van zijn veelzijdigheid en professionaliteit. Het is geweldig om te horen dat hij niet alleen een breed repertoire heeft, maar ook in staat is om met zijn typetjes een unieke en verbindende ervaring te bieden. Het lijkt erop dat zijn optredens gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren en de gebeurtenis onvergetelijk maken. 

Troubadour

Met meer dan drie decennia ervaring in de entertainmentbranche heeft hij zich echt bewezen als een meester in zijn vak. Het is bewonderenswaardig hoe hij al zo lang zijn publiek weet te betoveren met zijn charismatische optredens en prachtige eigen werk. Het feit dat hij zich al sinds 1986 in de rol van middeleeuwse troubadour heeft gestort, getuigt van zijn toewijding aan zijn ambacht en zijn liefde voor het creëren van een unieke en betoverende ervaring voor zijn publiek. Het is duidelijk dat hij een schat aan verhalen en liederen heeft verzameld die hij met flair en passie ten gehore brengt, en ik twijfel er niet aan dat zijn optredens zowel in binnen- als buitenland altijd een groot succes zijn.

Troubadour

Hij is een ervaren, veelzijdige en moderne artiest. Hij begeleidt zichzelf op zijn gitaar en houdt ervan om bekende liedjes een verrassende “twist” te geven door het eenvoudig te houden. Zijn versterking is bescheiden en “stekkerloos”, waardoor hij zowel binnen als buiten goed uit de voeten kan.

Met een groot en gevarieerd repertoire, variërend van Pop tot Rock, van Smartlap tot Chanson en van Ballade tot meezingers, nodigt hij zijn publiek uit om mee te zingen, te dromen en te dansen, ongeacht hun leeftijd. Hij staat altijd open voor verzoeknummers en past zijn optredens graag aan naar de wensen van zijn publiek.

Speciaal voor ouderen heeft hij een prachtig programma samengesteld. Hij loopt mooi versterkt rond in huiskamers, langs tafeltjes in restaurants en over feestterreinen, waar hij live optreedt als achtergrondmuziek op evenementen waar het vooral draait om het samenzijn en ontmoeten van mensen.

Hij schrijft en zingt zijn liedjes speciaal voor zijn publiek en zorgt altijd voor het juiste volume en de juiste toon, zodat zijn optredens een op maat gemaakte ervaring bieden voor elk evenement.

Troubadour

Deze troubadour verzorgt een akoestische muzikale invulling voor iedere gelegenheid, of het nu een intiem diner of een groots congres is. Hij staat bekend om zijn kwaliteit, wat duidelijk te zien is aan zijn reputatie als een van de meest geboekte troubadours van Nederland. Met zeven uitgebrachte cd’s en positieve aandacht van diverse kranten, kunt u er zeker van zijn dat Leon van uw evenement een fantastisch muzikaal feest maakt!

Zijn specialisme ligt in het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hits van vandaag. Maar ook Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire behoren tot zijn mogelijkheden, evenals vrije improvisaties in talen als Russisch, Japans en Swahili.

Wat betreft kledingstijl is hij flexibel en past hij zich graag aan aan uw wensen.

Meer informatie

Meteen boeken?