Smartlappen

Onze smartlappen

Smartlappen

Overal, zowel binnen als buiten, en voor elke gelegenheid waar vrolijke meezingers en onbezorgd genieten op zijn plaats zijn.

Met geweldige zang, muzikaal begeleid door Theo op accordeon en Tinus op gitaar, voel je je direct thuis bij Alie, Tinus & Theo. Ze hebben een onuitputtelijk repertoire vol bekende meezingers en onweerstaanbare swingers.

Hun optredens bestaan uit sets van 45 minuten, verspreid over een tijdsbestek van ongeveer 3 uur, hoewel andere afspraken ook mogelijk zijn.

Smartlappen

Op unieke wijze brengt deze band de gouwe ouwe smartjuweeltjes tot leven, zoals ‘Ik fersgeurde je foto’, ‘Manuwela’, ‘De Flieger’ en ‘Droomlant’. Maar ook de nieuwste hits laten ze niet onberoerd.

Het is dan ook geen wonder dat deze band zelfs in het buitenland, waaronder bij feestjes van Nederlandse ambassades, vaak te vinden is om daar de smartlap te prediken.

Smartlappen

Laat je niet misleiden door de op maat gesneden pakken en de roze flamingo-leren schoenen: dit zijn de door de wol geverfde rasmuzikanten uit Rotterdam. Met saxofoon, gitaar en contrabas nemen ze je mee door decennia van kwaliteitsmuziek en (eigen) Nederlandstalige liedjes. Zing, dans, klap mee of geniet gewoon van de energieke performance van het meest gevraagde akoestische trio van Nederland. (Versterkte optredens zijn ook mogelijk)

Meer informatie

Meteen boeken?