Gospelkoren

Onze gospelkoren

Gospelkoor

Als Gospelkoor zingen we traditionele gospels met invloeden van soul en R&B, waardoor onze muziek onweerstaanbaar wordt om op te bewegen! Ons gevarieerde repertoire omvat traditionele gospelsongs, wereldberoemde soulhits en bekende musical- en popsongs. Gospelkoor heeft opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, is een vaste gast bij de traditionele kerstmarkt in Dordrecht en heeft backing vocals verzorgd voor artiesten als Marc Broussard, Chi Coltrane, Dani Wilde en Handsome Poets, in locaties zoals Paradiso, De Melkweg en Luxor Live.

Jaarlijks verzorgen we optredens bij diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten, kerkdiensten, uitvaarten en herdenkingsceremonies. Bij elk evenement zorgen we voor een betoverende en gepaste muzikale ervaring.

Gospelkoor

Als doelstelling streven ze ernaar om regelmatig optredens te verzorgen tijdens kerkdiensten en in verzorgings- en verpleeghuizen, waarbij ze met hun muziek troost en vreugde willen brengen aan de luisteraars. Daarnaast nemen ze regelmatig deel aan korendagen in de omgeving, waar ze hun passie voor zang delen en zich laten inspireren door andere koren. Een ander belangrijk aspect van hun activiteiten zijn de concerten in samenwerking met orkesten, die hoogtepunten vormen in hun repertoire en hen de kans bieden om hun muzikale horizon te verbreden en unieke muzikale ervaringen te delen met hun publiek.

Gospelkoor

Dit gospelkoor treedt op tijdens diverse gelegenheden, waaronder jazzfestivals, eigen concerten, trouw- en rouwdiensten, kerkdiensten en televisieoptredens zoals de Max Proms georganiseerd door Omroep Max.

Het koor is opgericht in 1994 en telt nu zo’n 35 enthousiaste leden met een lange staat van dienst. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van memorabele optredens. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, kerkdienst of een andere gelegenheid, dit gospelkoor zal de gebeurtenis verrijken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Gospelkoor

Op 18 juni 1997 werden ze opgericht, na een succesvolle workshop onder leiding van Edith Casteleyn. Het koor, oorspronkelijk uit Katwijk, heeft leden uit de hele Duin- en Bollenstreek en repeteert sinds 2016 in Zoetermeer. Met opzwepende en inspirerende songs treden ze op bij diverse gelegenheden, van tentdiensten tot theatershows en kerkdiensten.

Gospelkoor

Dit gospelkoor ontstond in 2002 toen drie black gospel solisten besloten samen een zanggroep te vormen. In de loop der jaren groeide het uit tot een ensemble van enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, met diverse achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie. Momenteel telt dit gospelkoor 15 leden en heeft het een eigen band. Het koor is te boeken in verschillende samenstellingen en formaties, variërend van 6 tot 15 zangers, met pianobegeleiding of een live band. Zo kan het koor volledig voldoen aan de wensen en behoeften van de opdrachtgever, met oog voor het doel en de gewenste energie van de muziek.

Gospelkoor

Gospelkoor

Gospelkoor

Gospelkoor

Gospelkoor

Meer informatie

Meteen boeken?