Accordeonist

Onze accordeonisten

Accordeonist

Met Johnny aan het roer belooft het een boeiende ervaring te worden, van Franse terrassen tot Tiroler Hochzeiten en Zuid-Amerikaanse fiësta’s, en zelfs de Amsterdamse grachten. Het repertoire bestaat uit tijdloze melodieën die velen nog steeds in hun herinnering hebben, en Johnny Steenbergen vertolkt ze op virtuoze wijze. Het lijkt hem een genot om mee te gaan op deze muzikale wereldreis

Accordeonist

De accordeonist is echt een veelzijdige muzikant! Met zijn prachtige accordeons en bijpassende outfits past hij zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Of hij nu tussen uw gasten door wandelt of rustig in een hoekje zit, hij speelt de meest uiteenlopende muziek op een authentiek akoestisch instrument. Het volume is zo afgestemd dat u nog steeds een gesprek kunt voeren terwijl u geniet van de muziek.

Accordeonist

Accordeonist Vokko brengt gezelligheid naar elk feest, groot of klein, zelfs bij u thuis! Hij kan ook versterkt optreden met zang en een kleine geluidsinstallatie. Als u dol bent op gezellige accordeonmuziek, hoeft u niet verder te zoeken! Vokko heeft jarenlange ervaring als professioneel accordeonist en speelt alle liedjes, inclusief uw verzoekjes! Vokko heeft zelfs op Koningsdag 2014 een Argentijnse Tango gespeeld voor Koningin Maxima.

Accordeonist

Henk is geboren in Leiden met een Rotterdamse moeder en een Zeeuws-Vlaamse vader, heeft ruim 30 jaar in de Amsterdamse wijk “De Pijp” gewoond, het multiculturele hart van Amsterdam. Hier bloeide zijn liefde voor muziek op, met zijn diverse genres en internationale invloeden, door samen te spelen met buitenlandse musici. Deze liefde is altijd bij hem gebleven.

Zijn muzikale reis begon al op jonge leeftijd. Op achtjarige leeftijd begon hij met vioolles. Vanwege zijn brede interesse en vaardigheden was al snel duidelijk dat hij niet bij één instrument zou blijven. Hij volgde snel accordeon- en pianoles, en op vijftienjarige leeftijd componeerde hij zijn eerste stuk voor kamerorkest na een sleutelbeenbreuk. Dit markeerde het begin van een leven waarin muziek de rode draad zou vormen, zij het via een melodieuze omweg.

Meer informatie

Meteen boeken?