Jazzband

Onze jazzbands

Jazzband

Deze band is dé belichaming van stijlvol live entertainment in Nederland. Met een line-up bestaande uit ervaren topmuzikanten, waaronder de charismatische leadzanger Franklin Brown, brengen ze een onmiskenbare sfeer van klasse en verfijning naar elke gelegenheid. Of het nu gaat om een intiem diner, een bruisend feest of een prestigieus evenement, deze band weet altijd de juiste toon te zetten.

Met optredens op gerenommeerde locaties zoals het Amstel Hotel, restaurant Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York, hebben ze bewezen dat ze het hoogste niveau van entertainment bieden. Hun veelzijdige repertoire en vakkundige uitvoering maken hen geschikt voor allerlei soorten evenementen, van galadiners en bruiloften tot bedrijfsevenementen en privéfeesten.

Of ze nu optreden als een intieme combo of als een compacte bigband, zij weet altijd te imponeren met hun onberispelijke uitstraling en onvergetelijke optredens. Hun rijke ervaring op festivals, theaters, radio- en televisieprogramma’s getuigt van hun veelzijdigheid en vakmanschap, waardoor ze een garantie zijn voor een memorabele en verfijnde muzikale ervaring.

Jazzband

Deze swingende band is een opwindend achtkoppig brass-ensemble dat de rijke traditie van de Amerikaanse brass-band uit New Orleans voortzet en verrijkt met eigentijdse invloeden uit pop, funk, jazz en Afrikaanse muziek.

Net als in New Orleans, waar muziek al decennia lang een essentieel onderdeel is van het sociale leven, omarmt deze band met enthousiasme en virtuositeit deze traditie. Met een gevarieerd repertoire dat een breed publiek aanspreekt, zijn ze perfect voor elk evenement, of het nu gaat om een straatfestival of een levendig feestje. Waar ze ook optreden, de energie van de Non Melting Ice Cream Band zorgt ervoor dat de voeten van de vloer gaan en het publiek geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring.

Studenten Jazzband

Welkom op de website van een van de oudste en meest bruisende studentenjazzbands van Nederland! Deze Jazzband is uitermate geschikt voor al uw feesten en partijen. De band past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Deze jonge muzikanten hebben al opgetreden op jazzfestivals, recepties, bruiloften, diners, gala’s en vele andere evenementen in binnen- en buitenland. 

Dus als u op zoek bent naar een geweldig feest of gewoon een leuke band nodig heeft, neem dan zeker contact met ons op!

Jazz trio

De fusie van exotische, energieke latin-popmuziek is wat deze band onderscheidt. Hun unieke geluid wordt gevormd door een bijzondere set van instrumenten, waaronder de levendige klanken van de trompet, de zwoele melodieën van de altsaxofoon en de diepe klanken van de baritonsaxofoon. Deze combinatie creëert een dynamische en meeslepende muzikale ervaring die het publiek meeneemt naar de kern van Latijnse ritmes en melodieën. Of ze nu optreden in een levendige club, bij een feestelijke viering of tijdens een cultureel evenement, de aanstekelijke energie en kenmerkende instrumentatie van deze band beloven een blijvende indruk achter te laten bij luisteraars.

Jazzband

De Dutch Vintage Jazzband bestaat uit zes professionele vrouwelijke jazzmuzikanten die met plezier tussen swing, mainstream, dixieland, oude stijl en bebop manoeuvreren. Naast hun onberispelijke beheersing van hun instrumenten tonen de muzikanten ook hun vocale kwaliteiten. Daarom zijn de close-harmony vocals (à la de Andrews Sisters) een van de hoogtepunten van de band.

Deze jazzband werd opgericht in 1978 en heeft het publiek getrakteerd op geïnspireerde solo’s, sprankelende close-harmony vocals, spetterende blazerscollectieven en een sympathieke podiumperformance van de Azoren tot Noord-Finland, van Schotland tot Polen, van Tunesië tot Duitsland.

De band is klaar, boeken maar!

Meer informatie

Meteen boeken?