Ierse muziek

Onze Ierse bands

Ierse muziek

Deze muziek is een ware viering van het Keltische leven! Met Ierse en Schotse wortels, onweerstaanbare beats en feelgoodteksten, belichaamt het powerfolk in zijn puurste vorm. Deze muzikale tovenaars nemen je mee op een reis vol opwindende melodieën en energieke optredens die je in een euforische gemoedstoestand brengen.

Sinds 2005 brouwt deze groep muzikanten het ultieme geluksrecept: krachtige zang en melodieuze pipe klanken, snelle banjo-picking gevolgd door ritmische gitaar, allemaal ondersteund door pompende drum- en baslijnen. Dus pak een pintje, zet het volume hoger en geniet van de rit!

Ierse muziek

Deze groep is een verzameling enthousiaste en ervaren muzikanten die als tieners verliefd werden op de Ierse traditie. Als Nederlandse vierkoppige band geven ze een frisse, eigentijdse draai aan traditionele liedjes en melodieën. Ze mixen up-tempo jigs, reels en af en toe een polka met Ierse, Schotse en Amerikaanse nummers. Om wat rust te bieden aan de handen en voeten, wisselen ze deze opzwepende dansmuziek af met gevoelige ballades en melancholische walsen en slipjigs.

Sinds 2004 treden ze op in folkclubs, pubs en op festivals zowel in binnen- als buitenland. Ze hebben het podium gedeeld met publiek in Zweden, België en Duitsland. Door deze muzikale reizen zijn er in de loop der jaren Scandinavische en Baltische invloeden in hun repertoire geslopen. Ze staan garant voor een onvergetelijke avond volksmuziek!

Ierse muziek

Deze geweldige band is misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland op dit moment, en brengt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners ten gehore. De muzikanten toveren elk optreden om tot een groot Iers feest! Met eerdere optredens in Duitsland, China, Luxemburg, Denemarken, België en natuurlijk Nederland, hebben ze hun naam internationaal gevestigd. Boek ze nu en laat je publiek genieten van een onvergetelijke avond vol Keltische passie en vreugde!

Ierse muziek

Vier St. Patrick’s Day in stijl met het opzwepende duo dat Ierse muziek tot leven brengt op viool en gitaar, en natuurlijk ook meezingt! Van traditionele Ierse ballades tot opzwepende jigs en reels, hun repertoire is doordrenkt van de rijke klanken van Ierland. Dit duo is perfect voor uw St. Patrick’s Day-evenement, en ze zullen zeker de sfeer verhogen met hun meeslepende uitvoeringen. Boek ze nu en beleef een onvergetelijke viering vol Ierse spirit en muzikaliteit!

Meer informatie

Meteen boeken?