Brassband

Onze brassbands

Brassband

In 2010 maakte deze Brassband zijn debuut op de voorrondes van de Battle of the Drums en werd het een van de vier finalisten, met een tweede plaats in de finale. In 2011, 2013 en 2015 behaalde Unicum de eerste plaats. Daarnaast heeft de band de Publieksprijs gewonnen, die voor het eerst werd uitgereikt in 2011 en sindsdien jaarlijks naar hun gaat.

In 2015 werden ze opnieuw uitgeroepen tot Beste Brassband van Nederland tijdens de Battle of the Drums. De brassband biedt een breed scala aan opties, van dansers en trompettisten tot grote en kleine ensembles.

Bij deze Brassband staat de klant altijd voorop. Ze streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw vertrouwen te winnen door de beste service te bieden.

Brassband

Deze top brassband is een professionele brassband die zowel op nationaal als internationaal gebied optredens verzorgd. Ze zorgt voor een Caribische sfeer voor jou en je gasten er is ook de mogelijkheid dat de show versterkt wordt door danseressen & blazers. Bij optredens kunt u denken aan culturele evenementen verjaardagfeesten feest openingen bruiloft etc. De brassband geeft ook workshops aan iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wilt u dat een geweldige show verzorgd wordt voor uw feest of evenement? Aarzel niet en neem snel contact op met ons?

Brassband

Deze brassband weet zich te onderscheiden van andere brassbands door onze originaliteit en creativiteit binnen de groep. In feite passen de leden zich aan aan de behoeften van elk evenement en zijn ze perfect voor festivals, bruiloften, zakelijke evenementen, verjaardagen, parades, winkelopeningen en meer.

Boek hun nu en zie het zelf!

Meer informatie

Meteen boeken?