Oranje muziek

Onze Oranje muziek

Oranje Dixielandband

Wil je een onvergetelijke Koningsdag of Prinsjesdag? Onze Oranjedixielandband brengt de feestelijke sfeer met levendige dixielandmuziek! Van straatoptredens tot koninklijke evenementen, wij zijn er om jouw feest te laten swingen in oranje stijl. Nodig ons uit en laat ons jouw festiviteit naar een hoger niveau tillen met onze aanstekelijke melodieën!

Oranje dixielandband

Op zoek naar een spetterend optreden voor Koningsdag of Prinsjesdag? Onze Oranjedixielandband staat klaar om jouw evenement te laten schitteren! Met aanstekelijke dixielandmuziek brengen we de feeststemming naar een hoger niveau. Trompetten schallen, trombones swingen en klarinetten verleiden je tot dansen op straat. Boek ons vandaag nog en geef jouw festiviteit een koninklijk tintje!

Oranje dweilorkest

Versterk de feestelijke sfeer met ons Oranje dweilorkest, gehuld in stralende oranje kleding! Of het nu Koningsdag is of Prinsjesdag, wij zorgen voor een kleurrijke en opzwepende ervaring. Met onze feestmuziek, gericht op het publiek, wordt elk evenement een knalfeest. Boek nu het oranje top dweilorkest en geef je festiviteit een koninklijk tintje!

Oranje zanger

Maak van Koningsdag en Prinsjesdag een onvergetelijke viering met onze Oranje zanger! Met zijn uitgebreide repertoire van Nederlandstalige hits en feestmuziek brengt hij de juiste sfeer naar jouw evenement. Boek nu en laat je gasten genieten van een Koninklijk feest vol Hollandse gezelligheid!

Rood wit blauw duo

Voeg een vleugje Nederlandse trots toe aan je evenement met ons Rood Wit Blauw duo! Met hun unieke combinatie van gitaar en viool brengen ze de perfecte harmonie naar elke gelegenheid. Of het nu gaat om Koningsdag, Prinsjesdag, als Nederland oranje kleurt zijn ze van de partij. Een intiem optreden in een verzorgingstehuis, winkelcentrum of bedrijfsfeest, dit duo zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van de nostalgische klanken van oude Hollandse liedjes en laat je meevoeren op de melodieën van ons duo. Boek ze nu voor een muzikale reis door Nederlandse tradities en gezelligheid!

Meer informatie

Meteen boeken?