Nautische muziek

Onze Nautische bandjes

Kapiteins dixielandband

Natuurlijk hebben we ook een kapiteinsband in ons repertoire, een essentieel element op dagen zoals Vlaggetjesdag in de bruisende haven van Scheveningen. Met hun kenmerkende kledij en nautische uitstraling brengt deze band een unieke sfeer die perfect past bij de maritieme festiviteiten. Hun muziek en kostuums brengen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en tradities van de zeevaart, en ze zijn een onmisbaar onderdeel van de festiviteiten. Of je nu een bezoeker bent die de haven verkent of een lokale bewoner die deelneemt aan de festiviteiten, deze kapiteinsband is een absolute must-see en voegt een speciale flair toe aan de viering van Vlaggetjesdag en andere maritieme evenementen.

Matrozen dixielandband

Deze band is een vaste waarde op alle nautische festivals die Nederland rijk is. Met hun leuke en originele uitstraling weten ze zich direct te onderscheiden en zijn ze voor iedereen meteen herkenbaar. Of het nu gaat om een intiem optreden langs de grachten van Amsterdam tijdens Sail, of een grootschalig maritiem evenement aan de kust, deze band voegt altijd een unieke en feestelijke sfeer toe. Hun muziek, gekoppeld aan hun opvallende verschijning, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel bezoekers als organisatoren van nautische festiviteiten in het hele land.

De Piraten Dixielandband

Dit leuke zeerover trio bracht onlangs hun aanstekelijke muziek ten gehore tijdens de Vlietdagen in Voorburg. Met een unieke combinatie van instrumenten zoals bas, banjo en saxofoon, bieden ze een veelzijdige en levendige muzikale ervaring. Of het nu gaat om een maritiem evenement zoals de Vlietdagen of een ander feestelijk gelegenheid, dit trio weet altijd de juiste toon te zetten en het publiek te vermaken met hun energieke optredens. Met hun vrolijke deuntjes en charmante uitstraling zijn ze een gegarandeerde hit op elk evenement.

Zingende piraat

Ahoy, landratten! Maak kennis met de zingende piraat die met zijn boot over de markt vaart, op zoek naar avontuur en vermaak! Stap aan boord van zijn kindertheaterschip en laat je meevoeren op een reis vol energieke zang en geweldig gitaarspel. Met zijn aanstekelijke liedjes en interactieve optredens weet hij jong en oud te betoveren. Boek de zingende piraat nu voor een onvergetelijk maritiem avontuur op jouw evenement!

De Admiraal Dixielandband

Breng de sprankelende sfeer van de zee naar jouw nautische evenementen met de Admiraal Dixielandband! Onze muzikanten, gekleed in maritieme stijl, varen mee op de golven van vreugde en vertier. In 2024 schitteren we zelfs op Vlaggetjesdag in Scheveningen, waar we de kust tot leven brengen met onze aanstekelijke deuntjes. Laat ons de soundtrack zijn van jouw maritieme festiviteiten en creëer herinneringen die net zo onvergetelijk zijn als een zeereis bij zonsondergang. Boek de Admiraal Dixielandband nu en hijs de zeilen voor een dag vol muzikaal plezier!

De Admiraal Dixielandband

Stap aan boord van de Admiraal Dixielandband! Met onze iconische rode admiraalsjassen brengen we de sfeer van havendagen en nautische festivals tot leven met swingende deuntjes. Boek ons nu voor een onvergetelijke ervaring!

De Marine Dixielandband

Met hun jarenlange ervaring gehuld in marine-uniformen zijn ze een onmisbaar onderdeel geworden van de muziekscene. Mijn persoonlijke eerste kennismaking met hen was tijdens de Dixieland Days op Kijkduin, alweer heel wat jaren geleden. Sindsdien zijn ze blijven groeien en evolueren, maar hun unieke charme en muzikaliteit zijn altijd gebleven. Als liefhebber kan ik ze ten zeerste aanbevelen; hun optredens zijn een ware traktatie voor het oor en een feest voor de ziel.

De Admiraal Dixielandband

Zet koers met de Admiraalband – vier virtuoze muzikanten aan boord! Met bas, banjo, trompet en saxofoon creëren we een unieke en meeslepende sound die elk evenement laat bruisen van energie. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten, onze muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Boek de Admiraalband nu en laat je gasten meeslepen op een muzikale reis vol avontuur!

De Admiraal Dixielandband

Beleef het ultieme in stijl en klasse met de Admiraal Dixielandband! Als de luxe keuze in kleding brengen wij een vleugje elegantie naar elk nautisch festival en scheepsvaartdag. Onze muziek betovert elke locatie en creëert een onvergetelijke sfeer vol vreugde en nostalgie. Met onze veelzijdigheid kunnen we overal schitteren, van intieme settings tot grootschalige evenementen. Boek de Admiraal Dixielandband en laat ons jouw gelegenheid transformeren in een onvergetelijk muzikaal festijn!

De zingende matrozen

Ahoy daar! Verwelkom de Zingende Matrozen aan boord, waar viool en gitaar samenkomen in een harmonie van zeevaartliederen en maritieme melodieën. Laat je meevoeren op de golven van onze muziek terwijl we het verhaal van de zee vertellen door middel van betoverende klanken en hartverwarmende vocalen. Van zeemansliederen tot traditionele zeemansballades, onze muzikale reis brengt de geest van de oceaan tot leven, waar je ook bent. Boek de Zingende Matrozen nu voor een onvergetelijke ervaring die de ziel van de zee omarmt!

De Admiraal Dixielandband

Stap aan boord met de Admiraalband! Vier virtuoze muzikanten nemen je mee op een onvergetelijke reis met bas, banjo, trompet en saxofoon. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten, onze unieke sound laat elk evenement bruisen van energie. Boek de Admiraalband nu en geef je gasten een ervaring vol muzikaal avontuur!

De Admiraal Dixielandband

De Admiraal Dixielandband! Topmuzikanten brengen zeewaardige dixielandmuziek tot leven op elk nautisch feest, in winkelcentra of tijdens haven dagen. Boek ons nu voor een onvergetelijke toevoeging aan jouw evenement!

Kapiteins Dixielandband

Stap aan boord en laat je meevoeren op de opwindende klanken van de Kapiteins Dixielandband! 

Met hun levendige en swingende optredens brengt dit ensemble van vier getalenteerde muzikanten de geest van de zee tot leven op elk nautisch evenement. Gehuld in prachtige pakken, zorgen ze niet alleen voor een feest voor de oren, maar ook voor een visueel spektakel dat de sfeer van een klassiek maritiem tijdperk oproept.

Of het nu gaat om havendagen, scheepsvaartfestivals of andere nautische bijeenkomsten, de Kapiteins Dixielandband weet het publiek te betoveren met hun uitbundige muziek en charismatische optredens. Van vrolijke deuntjes tot hartverwarmende ballades, hun repertoire is een viering van de zeevaarttraditie die iedereen zal laten dansen en glimlachen.

Breng een vleugje maritieme magie naar je volgende evenement met de Kapiteins Dixielandband. Boek ze vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring die de golven van vreugde en opwinding zal laten rollen!

Volendamse Vissers Dixielandband

Duik in de maritieme tradities met de Volendamse Vissers Dixielandband! 

Gewapend met hun instrumenten en gehuld in authentieke Volendamse klederdracht, brengt dit levendige ensemble de levendige sfeer van de visserij naar elk evenement. Of het nu gaat om visserijdagen, maritieme festivals of andere watergerelateerde vieringen, deze band staat klaar om het publiek te betoveren met hun aanstekelijke muziek en charmante optredens.

Laat je meevoeren op de golven van hun opzwepende Dixieland-klanken, terwijl ze een vleugje traditie toevoegen aan elk optreden. Met hun passie voor muziek en hun vaardigheid als muzikanten, garanderen ze een feestelijke sfeer die zowel jong als oud zal aanspreken.

Of je nu de lokale cultuur wilt vieren of gewoon een onvergetelijke ervaring wilt creëren voor je gasten, de Volendamse Vissers Dixielandband staat klaar om je evenement tot leven te brengen met hun goede muziek en onmiskenbare charme. Boek ze vandaag nog voor een optreden dat de visserijtrots van Volendam in het middelpunt zet!

Zwanenboot met violist en gitarist

Een majestueuze varende zwaan, gestuurd door een getalenteerde viooliste en gitarist. Deze fantastische muzikanten brengen een betoverende klassieke act die perfect is voor elk feestelijke gelegenheid in de buurt en op het water. Met hun meeslepende melodieën en charmante uitvoeringen weten ze elke bijeenkomst te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een elegante bruiloft aan het water, een sfeervol jubileum aan het water of een betoverend evenement aan het water, deze unieke act voegt een vleugje magie toe aan elke setting.

Kapiteins duo

Laat uw evenement tot leven komen met de opwindende klanken van de Kapiteins duo! Met een bruisende mix van Swing, Jazz en Dixieland muziek brengen wij een onmiskenbare sfeer van levendigheid en plezier naar elke gelegenheid. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement plant, ons duo is flexibel en aanpasbaar aan elke setting. Van bruisende braderieën tot verfijnde recepties, en van levendige winkelcentra tot allerlei andere festiviteiten, wij zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring die uw gasten zal betoveren.

Of u nu op zoek bent naar achtergrondmuziek om de sfeer te verhogen of een hoofdact die het publiek in beweging brengt, het Kapiteins duo staat voor u klaar.

Boot met trompettist / bugelist en draaiorgel in één

Deze virtuositeit en veelzijdige trompettist! Hij niet alleen stuurt de boot met meesterlijke precisie, maar betovert ook nog eens met zijn meeslepende klanken van zijn bugel / trompet en het draaiorgel. Een ware alleskunner en entertainer, klaar om elk evenement op het water tot leven te brengen. Of het nu gaat om een spetterend feest of een sfeervolle bijeenkomst aan en op het water, deze talentvolle artiest is de perfecte toevoeging aan elke nautische ervaring!

Meer informatie

Meteen boeken?