Leger muziek

Onze leger orkesten

Leger Dixielandband

Tijdens de bevrijdingsfeesten is het altijd mogelijk om een Dixielandband in legeruniform te laten optreden. Wij bieden de mogelijkheid om bands te leveren in verschillende legeruniformen, waaronder Brits/Canadees of Amerikaans, passend bij de verschillende nationaliteiten die hebben bijgedragen aan de bevrijding. Het repertoire van de band wordt natuurlijk aangepast aan het thema van de bevrijding, met nummers die de sfeer en de geest van die historische periode weerspiegelen. Dit zorgt voor een authentieke en gedenkwaardige ervaring, waarmee we eer betuigen aan degenen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid.

Leger Dixielandband

Hier in Brits/Canadees uniform

Leger Dixielandband

Hier als Amerikaan WWII piloten

De Zingende Kapsters

De combinatie van livezang, interactie en een hairdo make-over klinkt als een leuke ervaring voor het publiek. Het feit dat het decor en de kleding uit de jaren 40 komen, voegt nog meer charme en nostalgie toe aan de voorstelling. Het is een geweldige manier om mensen te vermaken en tegelijkertijd een vleugje geschiedenis en herinneringen aan een bijzondere tijdperiode te bieden. Heb je al eens zo’n voorstelling bijgewoond of ben je van plan om er een te organiseren?

Bigband

Met zo’n indrukwekkende staat van dienst is het bijna ongelofelijk dat deze band louter uit amateurmuzikanten bestaat. Een paar jaar geleden nog begeleidden ze in Nederland Vera Lynn, de Britse zangeres die bij wijze van spreken met haar liedjes de Tweede Wereldoorlog won. Niet voor niets heeft ze de bijnaam “Sweetheart of the Forces”. Het is een testament aan het talent en de passie van deze muzikanten dat ze zo’n iconische artiest mochten begeleiden. Hun prestaties getuigen van een buitengewone toewijding aan hun muzikale ambities, en ze blijven keer op keer bewijzen dat ze niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook een blijvende indruk achterlaten op het publiek.

Leger duo

Beleef de emoties van de oorlogsjaren opnieuw met de tijdloze muziek die toen de harten van velen verlichtte. Onze muzikanten brengen de grootste hits van Vera Lynn, de Andrew Sisters, Glenn Miller en meer tot leven, met een meeslepende mix van melodieën die een diepe verbondenheid oproepen.

Trek je bijpassende officiële thema-kledij aan en dompel je onder in de sfeer van die tijd. Of het nu is om te herdenken, te vieren of te eren, onze muzikale reis door de geschiedenis brengt de essentie van die periode tot leven op elke gelegenheid, van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag tot Veteranendagen, Oorlogsbeurzen en jubilea.

Met bezettingen van gitaar/zang en trompet/saxofoon/zang, bieden we een onvergetelijke ervaring die niet alleen de muziek, maar ook de geest van die tijd vastlegt. Wees klaar om herinneringen te maken en eer te betuigen aan degenen die ons pad hebben verlicht, terwijl we de muziek van die tijd eren en koesteren. We zullen elkaar weer ontmoeten, door de tijd heen, in harmonie en herinnering.

4 mei herdenking

Zangeres Marike brengt een bijzondere en ontroerende muzikale bijdrage aan Tweede Wereldoorlog herdenkingen. Ze zingt de volksliederen met een krachtige en emotionele stem, die diep doordringt tot de harten van de aanwezigen.

Marike verschijnt in een authentiek Amerikaans legeruniform uit de Tweede Wereldoorlog, wat haar optreden een extra laag van historische authenticiteit en respect geeft. Haar aanwezigheid en zang voegen een betekenisvolle en eerbiedige sfeer toe aan elke herdenking.

4 mei herdenking

Onze getalenteerde trompettist Jerry brengt een eerbiedige muzikale bijdrage aan elke herdenking. Hij speelt het taptoe signaal of het volkslied op trompet, met een ongeëvenaarde toewijding en vakmanschap.

Jerry verschijnt in authentiek Brits of Amerikaans uniform uit de Tweede Wereldoorlog, wat zijn optreden bijzonder geschikt maakt voor herdenkingen van deze periode, zoals de 4 mei herdenking. Zijn aanwezigheid en muziek voegen een diep gevoel van eer en respect toe aan de ceremonie.

Voor een onvergetelijke herdenking van de Tweede Wereldoorlog, kiest u voor Jerry, uw trompettist.

Meer informatie

Meteen boeken?