Strijk ensemble

Onze strijk ensembles

Strijk kwartet

Het Strijkkwartet klinkt als een geweldige keuze voor elk evenement! Met ervaring, energie en muzikaliteit bieden ze een rijk en veelzijdig geluid dat je gasten zal boeien. Het feit dat ze meer dan 1000 titels op hun tablets hebben, variërend van klassiek tot hedendaagse hits, geeft je veel keuzemogelijkheden.

Of je nu van Pachelbel of Taylor Swift houdt, ze hebben het allemaal! Van Bridgerton tot Queen Charlotte, van Ed Sheeran tot Beyoncé, en nog veel meer. Hun optredens zijn niet alleen beperkt tot Nederland, maar ze spelen ook in de Vlaamstalige kant van België.

Vooral voor bruiloften zijn ze de experts in het leveren van akoestische livemuziek. Ze zorgen voor de perfecte timing van je entree en helpen je graag bij het kiezen van de juiste nummers voor de belangrijkste momenten van je speciale dag. Met Het Strijkkwartet aan boord kun je er zeker van zijn dat de muziek de perfecte sfeer creëert voor je evenement.

Strijk kwartet

Dit strijk ensemble is gevormd door Classic Art Vienna en heeft vijf jaar lang meer dan 130 concerten per jaar gegeven op luxe riviercruiseschepen. Na deze periode begon het ensemble ook buiten de cruises op te treden, van feesten en bruiloften tot studio-opnames en tv-shows. De muzikanten zijn hoog opgeleid en spelen een breed scala aan muziekstijlen, met een speciale liefde voor kamermuziek.

Viool en gitaar duo

Het was prachtig om het viool en gitaar duo te horen spelen op de antiekmarkt aan het Lange Voorhout in Den Haag! De combinatie van viool en gitaar kan echt betoverend zijn. Het is geweldig dat ze keer op keer met veel succes hebben opgetreden voor MACentertainment. Het luisteren naar hun filmpjes is een plezierige ervaring waar wij met veel plezier op terug kijken!

Strijkers trio

Dit strijkers trio belooft een spectaculaire start of afsluiting voor je evenement of feest. Met drie getalenteerde violistes op elektrische viool bieden ze een energieke reis door de tijd, van Vivaldi tot Michael Jackson, en van The Pointer Sisters tot Jamiroquai, allemaal in meeslepende arrangementen begeleid door hoogwaardige orkestbanden.

Hun 15 minuten durende openingsact is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen, perfect voor grote evenementen of feesten, maar ook als muzikale intermezzo tijdens een diner. Om de kwaliteit te waarborgen, brengt dit trio hun eigen professionele technicus mee, die indien gewenst ook het zaalgeluid voor het hele feest kan verzorgen. Met dit trio bent u verzekerd van een muzikale ervaring die indruk zal maken op uw gasten.

Strijk ensemble

Dit Strijkersensemble, opgericht in 2002, brengt hedendaagse muziek met verve. Ze hebben samengewerkt met diverse artiesten en componisten, waaronder Wilbert Bulsink en Bart de Vrees. Tijdens de Kunstmuziekroute voeren ze “Book for Strings and Slides” uit, een intrigerend werk van Bulsink. Met hun uitzonderlijke klank en muzikaliteit creëert het ensemble een meeslepende ervaring die de grenzen van de klassieke concerttraditie verkent.

Strijkers kwartet

Dit strijkers kwartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten op een bevlogen en hoog niveau. Met hun spraakmakende programma’s hebben ze zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.

Meer informatie

Meteen boeken?