Overige kerst items

Overige kerst items

Dickens accordeonist

Charles Dickens accordeonist! Met een repertoire dat zowel oude als nieuwe kerstnummers omvat, brengen wij de warmte en gezelligheid van het seizoen naar uw locatie. Onze accordeonist is meester in publieksgerichte optredens, met interactie die uw gasten zal betoveren. Of het nu gaat om een sfeervolle winterfair, een bruisende kerstmarkt, een intiem kerstfeest of een ontroerend optreden in een verzorgingstehuis, onze Dickens accordeonist voegt een vleugje nostalgie en magie toe aan elke gelegenheid. Boek vandaag nog onze Charles Dickens accordeonist voor een onvergetelijke ervaring!

Sneeuwpoppenband

Laat de sneeuwpret beginnen met onze aanstekelijke sneeuwpoppenband! Deze unieke act brengt de winterse sfeer tot leven met vrolijke muziek en grappige interacties. Perfect voor allerlei gelegenheden, van gezellige winkelcentra tot bedrijfsfeesten. Voeg een vleugje magie toe aan uw evenement en boek vandaag nog onze betoverende sneeuwpoppenband voor een onvergetelijke ervaring!

Dickens accordeonist

Charles Dickens accordeonist! Met een repertoire dat zowel oude als nieuwe kerstnummers omvat, brengen wij de warmte en gezelligheid van het seizoen naar uw locatie. Onze accordeonist is meester in publieksgerichte optredens, met interactie die uw gasten zal betoveren. Of het nu gaat om een sfeervolle winterfair, een bruisende kerstmarkt, een intiem kerstfeest of een ontroerend optreden in een verzorgingstehuis, onze Dickens accordeonist voegt een vleugje nostalgie en magie toe aan elke gelegenheid. Boek vandaag nog onze Charles Dickens accordeonist voor een onvergetelijke ervaring!

Kerst ensemble

Laat uw kerstevenement schitteren met het geluid van ons Kerst Brassensemble! Met swingende muziek en prachtige arrangementen brengen wij de feestelijke sfeer tot leven. Ons ensemble bestaat uit getalenteerde blazers één drummer, die samen een krachtige mix van power music en een vleugje old school drumcorps creëren. Of het nu gaat om een bruisend kerstfeest of een sfeervolle wintermarkt gaat, ons Brassensemble staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Voeg een magische noot toe aan uw evenement met het Kerst Brassensemble en laat uw gasten swingen in de kerstvreugde!

Kerst duo

Het Elfes Kerstduo! Onze combinatie van accordeon en trombone zorgt voor een unieke en feestelijke sfeer. Met hun aanstekelijke muziek en onweerstaanbare swing brengen ze gegarandeerd de kerstvreugde naar elk evenement. Of het nu gaat om een intiem diner, een levendige kerstmarkt of een sprankelend bedrijfsfeest, dit duo laat het feest bruisen en swingt de pan uit! Boek vandaag nog het Elfes Kerstduo voor een onvergetelijke kerstervaring vol plezier en muziek.

Kerst ensemble

Op zoek naar de perfecte muzikale touch voor je kerstevenement? Ontdek dit Brass ensemble met hun herkenbare pakken, een sprankelende koperbezetting met toevoeging van drums, die kersthits tot leven brengt in prachtige arrangementen. De komende weken voor kerst zitten ze boordevol optredens, maar wellicht hebben we nog een plekje vrij in hun agenda om jouw evenement te laten schitteren! Neem snel contact met ons op en laat ons jouw feestelijke bijeenkomst naar een hoger niveau tillen met onze onvergetelijke muziek.

Kerst ensemble

Wat begon als een schattig optreden op een kerstmarkt in Hoofddorp is in slechts 8 jaar tijd uitgegroeid tot een serieus blazerskwartet met meer dan 200 concerten per jaar, diverse repertoires, outfits en genres.

Wat al hun concerten gemeen hebben, is dat het plezier van de luisteraar centraal staat. Het repertoire sluit naadloos aan bij uw evenement. Dankzij hun vermogen om onversterkt te spelen voor groepen tot 300 personen, zijn ze breed en flexibel inzetbaar. Bovendien passen ze hun volume gemakkelijk aan, zodat ze ook perfect geschikt zijn voor achtergrondmuziek als dat gewenst is.

De Elfen Band

Tot enkele jaren geleden trad deze geweldige band tijdens de kerstperiode altijd op met ‘De Prettige Kerstband’. Deze band bracht gezellige kerstmuziek, gekleed als kerstmannen. Maar ja, er kan natuurlijk maar één kerstman zijn. Daarom zijn ze in 2015 gestart met De Elfen band. De première vond plaats op 20 december 2015, en dat was zeer geslaagd! Tijdens de kerstperiode geniet je van een hoop muzikaal plezier met De Elfen Band, want daar staan ze garant voor.

Het Dickens Kerst Draaiorgel

Het Dickens Kerst Draaiorgel is een echt icoon tijdens de feestdagen en werd zelfs in 2013 door De Telegraaf uitgeroepen tot ‘Het mooiste Dickens Orgeltje van ons land’! Dit geliefde orgeltje is al jarenlang een vaste gast op grote kerst evenementen in heel Nederland, waaronder de Kerstmarkt Dordrecht, het Allerhande Kerstfestival, en bij supermarktketen Jumbo. Het repertoire van het Dickens Orgelman omvat de mooiste originele kerstliedjes zoals ‘Stille Nacht’, ‘De herdertjes lagen bij nachte’, ‘Nu zijt wellekome’, maar ook populaire kersthits zoals ‘Jingle Bells’, ‘White Christmas’, ‘It’s beginning to look a lot like Christmas’, ‘Flappie’, en meer. Hiermee creëert u een feest van herkenning voor uw gasten of klanten.

In de kerstperiode verlangt iedereen naar gezelligheid, een knapperend haardvuur, warme chocomelk of een glas Glühwein. Het Dickens kerst draaiorgeltje draagt bij aan deze heerlijke sfeer en kan dankzij zijn afmetingen en volume zowel binnen als buiten optreden. Laat dit charmante orgeltje uw evenement omtoveren tot een waar kerstspektakel!

De kerst pakjesband

De Kerst pakjesband brengt met een selecte groep muzikanten een scala aan prachtige kerstliederen ten gehore, van ‘White Christmas’ tot ‘Jingle Bells Rock’. Ze verlevendigen vele kerstactiviteiten met hun warme klanken. De band draagt bovendien bij aan de feestelijke sfeer in de binnenstad met zowel stemmige als up-tempo kerstmuziek. Maar wat hen echt uniek maakt, is hun kostuum: Rudolf the Red Nose Reindeer, kerstbomen, Kerstman en meer verrassende verschijningen. Een bijzondere toevoeging aan ieder evenement!

Draaiorgel kerstman

Voeg een vleugje nostalgische charme toe aan je kerstevenement met het betoverende geluid van een kerst draaiorgel! Of het nu gaat om een kerstborrel, een koopavond, het uitdelen van kerstpakketten, een koopzondag of een kerstmarkt, dit prachtige stukje muziek zorgt voor een heerlijke sfeer op jouw locatie.

De Kerstman, brengt de mooiste kerstliedjes ten gehore op een volume dat het mogelijk maakt om nog gewoon een gesprek te voeren. Met hun authentieke orgel, brengen ze een extra muzikale invulling aan jouw kerstevent. Creëer samen met ons een onvergetelijke kerstbeleving voor al je gasten!”

Kerst duo

Maak kennis met het Kleinste Blaasorkest ter Wereld! Dit unieke duo brengt de kracht van de Nederlandse blaaswereld samen in een betoverende muzikale ervaring. Hun repertoire is een verrassende mix van bekende nummers uit verschillende genres en landen, variërend van Duitse tango tot Italiaanse smartlap, van ballroomjazz tot nostalgisch Nederlands repertoire.

Met een indrukwekkende staat van dienst in diverse facetten van de muziekwereld, zijn beide heren meesters in het verzorgen van smaakvolle optredens. Of het nu gaat om een intiem evenement of een grootschalige bijeenkomst, ze staan garant voor een unieke en meeslepende ervaring. Laat je betoveren door het kleinste blaasorkest ter wereld en geniet van hun ongeëvenaarde talent en vakmanschap!

Sneeuwpoppenband

Laat uw evenement sprankelen met de Sneeuwpoppenband! Bestaande uit vier professionele muzikanten brengen wij feestelijke deuntjes door heel Nederland, niet alleen tijdens de kerstdagen! Met onze aanstekelijke muziek en vrolijke verschijning zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring, of het nu een winterfestival, bedrijfsfeest of winkelcentrumevenement is. Breng de magie van de winter tot leven met onze Sneeuwpoppenband en geniet van de leukste muziek die u zich kunt voorstellen!

Winter trio

Hier kun je genieten van dit meidentrio, of zo je wilt, dit damestrio. Hoe dan ook, jong van geest en met een bijzondere samenstelling van contrabas, gitaar, klarinet en zang brengen ze een mix van covers en muziekstijlen ten gehore. Laat je meeslepen door pop, folk, blues, klezmer en filmmuziek van onder andere Madness, Sheryl Crow, The Godfather, Pinocchio, Dolly Parton en vele anderen.

Kerstpakkenband

De Kerstpakkenband, waar traditionele kerstmuziek een hedendaagse twist krijgt! Met een unieke mix van oude en nieuwe kerstliedjes, allemaal in eigentijdse arrangementen, brengen zij de feestvreugde naar een hoger niveau. Deze muzikanten hullen zich in vrolijke kerstpakken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring op jouw evenement. Laat je verrassen door de bekende melodieën die in een nieuw jasje worden gestoken, terwijl de feestelijke sfeer je omringt. Boek nu de Kerstpakkenband!

Winter Wonder Band

Ben je op zoek naar een frisse en moderne kerstmuziekervaring voor de dagen voor Kerst? Maak kennis met de Winter Wonder Band. In plaats van de traditionele kerstnummers en oude kostuums, brengen zij een eigentijdse twist die landelijke bekendheid heeft gegeven.

Met trots kunnen ze zeggen dat hun optredens een groot succes waren en dat ze steeds terug mogen keren naar dezelfde locaties, terwijl nieuwe aanvragen blijven binnenstromen! 

Winter Wonder Band

Laat je kerstfeest stralen met een vleugje magie van de Sneeuwpop, als de betoverende fluitiste! Laat je gasten onderdompelen in de warme klanken van klassieke kerstliedjes, begeleid door haar perfect getimede MP3-muziek. Deze act is niet alleen gericht op het vermaken van de volwassenen, maar ook op het verwonderen van de kleintjes, met een repertoire dat speciaal is afgestemd op hun belevingswereld. Geniet van prachtige muziek en creëer onvergetelijke momenten. Boek de Sneeuwpop nu voor een kerstfeest vol magie en muzikale pracht!

Zingende kerstman

Onze zingende kerstman! Hij betovert het publiek terwijl hij prachtige kerstliederen zingt en speelt op zijn gitaar. Zijn optreden is volledig gericht op interactie met het publiek, waardoor iedereen zich betrokken voelt bij de feestvreugde. Laat de kerstsfeer tot leven komen met deze betoverende en hartverwarmende ervaring!

Dickens duo

Betover uw kerstfeest met de charmante klanken van het Dickens Duo! Met viool en gitaar brengen zij alle geliefde oude kerstliedjes tot leven. MACentertainment is verheugd om dit superduo aan te bieden, dat niet alleen meeslepende muziek levert, maar ook gericht is op het betrekken van het publiek. Maak van uw kerstviering een onvergetelijke en warme ervaring met het Dickens Duo!

Kerstvrouw trio

“Maak je kerstfeest extra speciaal met ons betoverende Kerstvrouw Trio! Onze prachtige zangeressen brengen de magie van de feestdagen tot leven terwijl ze meezingen met jouw favoriete kersthits. Of het nu gaat om intieme familiebijeenkomsten of bruisende bedrijfsevenementen, onze betoverende stemmen zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Boek ons nu en laat ons jouw kerstviering onvergetelijk maken!

Kerst fanfare

De Kerst fanfare! Met een groot orkest en verbluffende arrangementen brengen wij de magie van de feestdagen tot leven op jouw evenement. Van stralende kerstmarkten tot betoverende winkelcentra, onze fanfare trekt van plek naar plek, om telkens weer op te treden en het publiek te verrassen met ons prachtige geluid. Laat je meevoeren door de vrolijke klanken van Kerst terwijl we de feestelijke sfeer verspreiden waar we ook gaan. Boek ons nu voor een onvergetelijke Kerstervaring die jouw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Meer informatie

Meteen boeken?