Kerstmannenband

Onze kerstmannenbandjes

De Swing Kerstmannenband

Stel je voor: de Swing Kerstmannenband, een bruisende en opwindende toevoeging aan je kerst event! Met hun aanstekelijke muziek brengen ze de feestvreugde naar elk evenement. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook geboekt worden met twee betoverende kerstmeisjes die heerlijke chocolade kransjes uitdelen aan het publiek. Het is een perfecte combinatie van muziek, vreugde en smaakvolle lekkernijen die je kerstfeest onvergetelijk zal maken!

Kerstmannen kwartet

Ontmoet het betoverende Kerstmannenkwartet: een professionele en veelzijdige combinatie van bas, banjo, saxofoon en trompet. Met hun meeslepende melodieën brengen ze de kerstsfeer tot leven op elk evenement, of het nu een druk winkelcentrum, een knusse kerstmarkt of een sprankelend bedrijfsfeest is. Deze ervaren muzikanten zijn dag en nacht beschikbaar om jouw feestelijke bijeenkomst te verrijken met hun magische optredens. Een genot om naar te kijken en vooral ook te beluisteren.

Kerstmannenband

De Kerstmannenband uit het hart van Nederland! De op maat gemaakte arrangementen brengen de kerstsfeer tot leven zoals nooit tevoren. Met vijf mannen en één vrouw op de alt saxofoon, bieden ze een unieke en levendige ervaring.

MACentertainment waardeert deze band als een fijne partner en werkt graag met hun samen. Met optredens door heel Nederland, waaronder  de beroemde Kerstmarkt in Haarlem, hebben hun ons stempel gedrukt op de kerstvieringen in ons land. Kies voor deze samenwerking en laat de Kerstmannenband jouw evenement succesvol maken tot een onvergetelijke ervaring!

Kerstmannenband

Zie hier de Kerstmannenband uit Den Haag! Deze veelzijdige band speelt zowel klassiekers als nieuwe kersthits, perfect voor elk evenement in de regio en daarbuiten. Met jarenlange ervaring en een indrukwekkend repertoire zijn ze één van de favoriete keuze van MACentertainment. Laat je feestelijke bijeenkomst oplichten met de onweerstaanbare klanken van deze Kerstmannenband!

Kerstmannenband

Bij MACentertainment streven we naar perfectie en betrouwbaarheid, en deze Kerstmannenband is daar een levend bewijs van. Met op maat gemaakte arrangementen en een prachtige samenstelling van ervaren muzikanten, brengen ze elke gelegenheid tot leven met hun onweerstaanbare kerstklanken.

Ongeacht het weer, regen of wind, ze blijven spelen en zorgen voor een betoverende sfeer. Het zijn ware toppers om bij onze klanten neer te zetten, keer op keer. Kies voor kwaliteit, kies voor betrouwbaarheid, kies voor de Kerstmannenband van MACentertainment voor een onvergetelijke ervaring!

Kerstmannenband

Het Kerstmannen kwintet, waar het altijd feest is! Met een sprankelende dosis plezier en een onmiskenbare band tussen de muzikanten, brengen wij een ongeëvenaarde sfeer van vreugde en gezelligheid naar elke gelegenheid.

Onze vrolijke interacties en het plezier dat ze onderling hebben, stralen over op het publiek, waardoor elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Of het nu op kerstmarkten, in winkelcentra of op bedrijfsfeesten is, het Kerstmannen kwintet staat garant voor een feestelijke ambiance en een glimlach op ieders gezicht.

Boek ons nu en laat ons jouw evenement transformeren tot een waar kerstspektakel dat nog lang zal worden herinnerd!

Kerst duo

Breng een vleugje latin-ritme naar jouw kerstfeest met ons dynamische Kerst duo! Met onze unieke mix van latin kerstmuziek laten wij de kerstsfeer swingen als nooit tevoren. Ons duo is niet alleen meester in het bespelen van instrumenten, maar ook in het betrekken van het publiek bij onze optredens. Van meeslepende salsa tot opzwepende merengue, wij zorgen ervoor dat Kerst weer gaat swingen! Boek ons nu en geef jouw evenement een onvergetelijke en feestelijke vibe die het publiek nog lang zal bijblijven!

Kerstmannenband

Ontdek de veelzijdigheid van deze Kerstmannenband, een gewaardeerde partner van MACentertainment! Met optredens door heel Nederland verspreiden ze de kerstvreugde waar ze ook gaan. Maar dat is niet alles – bekend als dweilorkest of pietenband, zijn ze perfect voor diverse andere evenementen. Achter de schermen staat een geweldige bandmanager klaar voor een vlekkeloze samenwerking met onze organisatie. Met hun professionele aanpak en vriendelijke service is het een waar genoegen om met hen te werken. Kies voor de Kerstmannenband en laat hen jouw evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring vol muziek en plezier!

Kerstmannenband

Deze mooie Kerstmannenband van zes muzikanten, die elk optreden weten te betoveren! Met een overvloed aan energie en enthousiasme zorgen wij voor onvergetelijke optredens. De unieke arrangementen geven een frisse draai aan klassieke kerstnummers en zorgen voor een onmiskenbaar levendige sfeer. Kies voor een spetterend en vrolijk kerstoptreden met deze Kerstmannenband!

Kerstmannenband

Ontmoet ons Kerstmannen trio, vergezeld door een getalenteerde zangeres! Met prachtige muziek en een vleugje magie brengen wij de feestelijke sfeer naar elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een winkelcentrumoptreden of een privéfeest, onze Kerstmannen en zangeres zorgen voor een betoverende ervaring die nog lang bijblijft. Boek ons nu en laat jouw evenement stralen als nooit tevoren!

Kerstmannenband

Boek deze leuke Kerstmannenband, welke was een groot succes sinds het eerste optreden in 2023! Met 6 enthousiaste kerstmannen brengen wij de ultieme kerstsfeer naar elk evenement. Onze vrolijke uitstraling en passie zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Van het noorden tot het zuiden van Nederland, onze band staat altijd paraat. Met een klantgerichte aanpak maken we van jouw evenement een succes. Sluit je aan bij onze tevreden klanten en kies voor de Kerstmannenband voor een feest om nooit te vergeten!

Kerstmannenband

De Kerstmannenband, oorspronkelijk voortgekomen uit een drumfanfare! Met een grote groep muzikanten brengen zij al jarenlang de kerstsfeer tot leven, waaronder diverse optredens op de grote kerstmarkt in Haarlem. Dankzij de toevoeging van dwarsfluiten geniet het orkest van een unieke en betoverende klank. Laat je meevoeren door deze schitterende arrangementen en vier de kerst sensatie met ons!

Kerstmannenband

Treuzel niet langer en betreed de betoverende wereld van de Kerstmannenband uit het hart van Nederland! Onze enthousiaste groep muzikanten staat te popelen om jouw evenement te verrijken met hun onweerstaanbare kerstmelodieën. Met een prachtig en veelzijdig repertoire, spelen we met plezier zowel klassieke favorieten als eigentijdse hits. Ons team staat garant voor een klantgerichte aanpak, waarbij we ons volledig inzetten om jouw wensen te vervullen en jouw evenement onvergetelijk te maken. Kies voor de Kerstmannenband uit het midden van het land en breng de magie van kerst tot leven op jouw bijzondere gelegenheid!

Kerstmannen trio

Op zoek naar een Kerstervaring met een vleugje humor en tonnen energie? Maak kennis met ons knotsgekke Kerstmannen trio! Met hun ondeugende streken en onuitputtelijke energie brengen ze gegarandeerd een lach op ieders gezicht. Maar wees gerust, naast hun speelse karakter zijn ze ook nog eens geweldige muzikanten die zorgen voor een onvergetelijk muzikaal spektakel. Van klassieke kerstliederen tot vrolijke deuntjes, ons trio blijft doorgaan en zorgt voor entertainment van de bovenste plank. Boek ons nu en laat jouw evenement bruisen van plezier en feestvreugde met deze Kerstmannen die weten hoe ze een show moeten stelen!

Kerstmannenband

Met hun mix van toegankelijke muziek en een warme sfeer, brengen ze gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht. Geniet van een onvergetelijke ervaring met een groep getalenteerde artiesten die van elk optreden een feest maken. Boek de Kerstmannenband nu en geef je evenement een onvergetelijk muzikaal tintje!

Kerstmannenband

Bent u op zoek naar een unieke en feestelijke toevoeging aan uw kerstviering? Zoek niet verder! Deze grote Kerstmannenband is hier om uw evenement onvergetelijk te maken. Onze muzikanten zijn gekleed in schitterende kerstmanpakken, die direct de juiste sfeer neerzetten. Met hun warme uitstraling en vrolijke verschijning brengen zij Kerstmis tot leven. Van klassieke kerstliederen tot swingende moderne hits, onze band heeft een gevarieerd repertoire dat iedereen in de feeststemming brengt. Perfect voor achtergrondmuziek tijdens een diner of een swingende danspartij. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een kerstmarkt, een winkelcentrum of een privéfeest, Deze grote Kerstmannenband past zich moeiteloos aan elke locatie en gelegenheid aan. Wij zorgen ervoor dat uw evenement sprankelt van kerstvreugde!

Kerstmannen dixieland kwintet

Kerstmannen Dixieland kwintet! Met onze old-school dixieland kerstmuziek brengen we de warmte en vreugde van de feestdagen naar elk evenement. Of je nu een intieme kerstbijeenkomst plant of een grootschalig feest organiseert, ons kwintet is overal te boeken en zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Laat je meevoeren op de aanstekelijke klanken van bas, trombone, trompet, klarinet en banjo terwijl we de tijdloze melodieën van Kerstmis tot leven brengen. Boek ons nu en maak van jouw evenement een waar kerstspektakel!

Meer informatie

Meteen boeken?