Franse muziek

Onze Franse muziek acts

Frans duo

Hoor hier de klanken van viool, gitaar en zang met ons Franse duo! Onze muziek is een ware traktatie voor het publiek, gericht op het creëren van een onvergetelijke ervaring. Een absolute aanrader voor elk evenement! MACentertainment werkt graag samen met dit top duo om de perfecte ambiance te creëren. Mis het niet!

Frans duo

Ons Franse duo op accordeon en gitaar, waarbij sommige nummers ook gezongen worden. Met hun prachtige samenspel creëren ze een onvergetelijke sfeer. Dit duo voelt zich helemaal thuis op Franse markten en heeft al meerdere jaren lang een geweldig optreden verzorgd namens MACentertainment tijdens de Haagse Montmartre markt op het Lange Voorhout in Den Haag. Mis deze unieke ervaring niet!”

Franse Accordeonist

Organiseert u een Frans getint evenement? Zoekt u muzikale omlijsting voor uw huwelijk, markt of bedrijfsevenement? Onze zanger/accordeonist/gitarist brengt de sfeer van Frankrijk tot leven. Boek hem als solist of samen met collega muzikanten in Duo of Trio.

Met accordeonmuziek die de zon en wijn van Frankrijk weerspiegelt, wandelen ze van tafel tot tafel voor een praatje dat overgaat in een musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Ferrat of Brel. Vanaf de eerste noot voelen uw gasten zich op vakantie!

Franse Accordeoniste

Zoekt u de perfecte sfeer voor uw Franse markt of evenement? Accordeoniste Ellen betovert uw publiek met een prachtig repertoire van Franse liedjes. Na ons succesvolle optreden op de Haagse Montmartre in 2024, zijn we klaar om ook uw bezoekers te laten genieten van de charme van la douce France.

Franse Accordeonist

Henk is geboren in Leiden met een Rotterdamse moeder en een Zeeuws-Vlaamse vader, heeft ruim 30 jaar in de Amsterdamse wijk “De Pijp” gewoond, het multiculturele hart van Amsterdam. Hier bloeide zijn liefde voor muziek op, met zijn diverse genres en internationale invloeden, door samen te spelen met buitenlandse musici. Deze liefde is altijd bij hem gebleven.

Zijn muzikale reis begon al op jonge leeftijd. Op achtjarige leeftijd begon hij met vioolles. Vanwege zijn brede interesse en vaardigheden was al snel duidelijk dat hij niet bij één instrument zou blijven. Hij volgde snel accordeon- en pianoles, en op vijftienjarige leeftijd componeerde hij zijn eerste stuk voor kamerorkest na een sleutelbeenbreuk. Dit markeerde het begin van een leven waarin muziek de rode draad zou vormen, zij het via een melodieuze omweg.

Meer informatie

Meteen boeken?