Duitse muziek

Onze Duitse muziek acts

Duits duo

Ervaar de onmiskenbare energie van ons Duitse duo, waar zang en muziek samensmelten tot een krachtige uitvoering! Met versterking onder de tafel, laten we de boksen trillen en de ambiance bruisen. Als echte Duitse schlagers artiesten, brengen we een onvergetelijk feest naar elke gelegenheid. Proost op Duitse gezelligheid en laat ons jouw feestje onvergetelijk maken!

Duits duo

Dompel je onder in de wereld van Duitse schlagers met ons duo! We brengen de klanken van Duitse muziek naar je toe – of het nu in verzorgingstehuizen, op Duitse feesten of in winkelcentra is. Vader en zoon spelen samen trompet en gitaar en zorgen voor een onvergelijkbare sfeer. Laat je betoveren door onze muziek en ervaar echte Duitse gezelligheid!

Duits dweilorkest

We hebben ons volledige repertoire aangepast om elk evenement te laten bruisen met muzikale energie. Of het nu gaat om Duitse bierfeesten of levendige winkelcentra, wij zijn er klaar voor om de sfeer te verhogen. Laat ons je meenemen op een muzikale reis vol vreugde en opwinding! Proost

Klein duits dweilorkest

Ervaar de ongeëvenaarde vrolijkheid met ons Duitse dweilorkest, bestaande uit 5 getalenteerde mannen! Laat je meevoeren op de opzwepende klanken van traditionele Duitse muziek, terwijl we alle grote schlagerhits ten gehore brengen. Of het nu gaat om een bruisend festival of een gezellig evenement, ons kleine dweilorkest staat garant voor een feestelijke ambiance en onvergetelijke herinneringen!

Moravische, Mährische en Böhmische muziek zijn allemaal prachtige tradities met een rijke geschiedenis. Het moet fantastisch zijn om een repertoire te hebben dat hoofdzakelijk bestaat uit Mährische blaasmuziek, maar ook nog wat variatie toe te voegen met andere stijlen.

Marovische, Mährische en Böhmische muziek

Meer informatie

Meteen boeken?