Pipe Band

Onze Pipe Bands

Pipe Band

Deze Pipe Band speelt traditionele Schotse doedelzakmuziek en treedt op bij diverse gelegenheden, zoals optochten, braderieën, huwelijken en begrafenissen, zowel nationaal als internationaal. Onze voltallige bezetting bestaat uit pipers en drummers, maar ze kunnen ook in kleinere groepen optreden, zelfs met een solo-piper. Ze treden op in Full Dress, het traditionele militaire uniform van de Schotse regimenten, en voor specifieke gelegenheden hebben ze ook een Day Dress uniform tot onze beschikking.

Pipe Band

Deze Pipes en Drums uit Nijmegen is dé band voor echte liefhebbers van Schotse doedelzakmuziek. Bij hun staat een goede sfeer van samen muziek maken centraal. Bent u geïnteresseerd? Laat nu de magie van de doedelzak beleven!

Pipe Band

Deze band is één van de oudste en meest gerenommeerde doedelzakbands van Nederland. Sinds de oprichting in 1962, hebben ze een sterke traditie opgebouwd. Ze streven naar excellentie en betrekken daarbij zoveel mogelijk mensen uit heel Nederland, zowel actief als passief, bij de band. Of het nu gaat om musiceren of ondersteunen, hun motto blijft: ‘Wat ze doen, doen ze goed’.”

Meer informatie

Meteen boeken?