4 mei

Onze 4 mei acts

4 mei

Zangeres Marike brengt een bijzondere en ontroerende muzikale bijdrage aan Tweede Wereldoorlog herdenkingen. Ze zingt de volksliederen met een krachtige en emotionele stem, die diep doordringt tot de harten van de aanwezigen.

Marike verschijnt in een authentiek Amerikaans legeruniform uit de Tweede Wereldoorlog, wat haar optreden een extra laag van historische authenticiteit en respect geeft. Haar aanwezigheid en zang voegen een betekenisvolle en eerbiedige sfeer toe aan elke herdenking.

4 mei

Onze getalenteerde trompettist Jerry brengt een eerbiedige muzikale bijdrage aan elke herdenking. Hij speelt het taptoe signaal of het volkslied op trompet, met een ongeëvenaarde toewijding en vakmanschap.

Jerry verschijnt in authentiek Brits of Amerikaans uniform uit de Tweede Wereldoorlog, wat zijn optreden bijzonder geschikt maakt voor herdenkingen van deze periode, zoals de 4 mei herdenking. Zijn aanwezigheid en muziek voegen een diep gevoel van eer en respect toe aan de ceremonie.

Voor een onvergetelijke herdenking van de Tweede Wereldoorlog, kiest u voor Jerry, uw trompettist.

4 mei

Op 4 mei, tijdens de dodenherdenking, brengt trompettist Ron het krachtige Taptoe signaal ten gehore. Een moment van stilte, respect en herdenking. Laat je meevoeren door de diepe emotie van deze eervolle traditie, ter ere van degenen die hun leven gaven voor onze vrijheid.

4 mei

Op 4 mei begeleidt slagwerker Michel Guldenmundt met zijn doffe trom de indrukwekkende Dodenmars. Met elke slag eert hij de moed en opoffering van zij die vielen voor onze vrijheid. Laat je meeslepen door het plechtige ritme en sta stil bij het immense offer dat zij brachten. 

4 mei

Het is inderdaad een eervolle taak om de dodenherdenking te begeleiden met passende muziek. Deze trommelgroep, met hun indrukwekkende vaardigheden, zal de plechtigheid verrijken door de dodenmars te spelen en de optocht te begeleiden. Het is een eerbetoon aan degenen die hun leven hebben gegeven voor vrijheid en vrede. Hun muzikale bijdrage zal de herdenking versterken en de waarde van deze belangrijke dag benadrukken.

4 mei

Koraalmuziek door een groot koperensemble, speciaal uitgevoerd tijdens de dodenherdenking op 4 mei. Laat je ontroeren door de kracht en de sereniteit van deze prachtige koraalmuziek, een eerbetoon aan hen die hun leven gaven voor vrijheid en vrede.

4 mei

Op 4 mei, tijdens de dodenherdenking, laat Ronald het beklijvende Taptoe signaal weerklinken. Een krachtig eerbetoon aan hen die hun leven gaven voor onze vrijheid. Sluit je aan bij de stilte, herdenk met ons, en laat dit moment van reflectie je raken tot in de ziel.

4 mei

Perfect geschikt voor vieringen zoals 5 mei, brengen wij een betoverende melodie van prachtige koraalmuziek die de ziel raakt en de herinnering eert. Ervaar de kracht van muziek om herinneringen te koesteren en emoties te versterken. Boek onze getalenteerde koperblazers vandaag nog voor een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie

Meteen boeken?